LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
3D modeliranje i 3D printanje

Studentski digitalni hub: prosinac donosi mnoštvo aktivnosti

Sve edukacije održavaju se online preko Zoom platforme, a polaznici će dobiti potvrdu o sudjelovanju.

Sve edukacije održavaju se online preko Zoom platforme, a polaznici će dobiti potvrdu o sudjelovanju.

Poduzetnički centar Split zajedno sa Studentskim poduzetničkim inkubatorom Ekonomskog fakulteta u Splitu, u sklopu projekta Studentski digitalni HUB, pripremio je novi set radionica i edukacija za studente i mlade.

 

Prosinac donosi novu temu mjeseca: 3D modeliranje i 3D printanje

– Računalna grafika danas je toliko napredovala da gotovo i nema aspekta života u kojem se ona ne pojavljuje. 3D modeliranje je sastavnica računalne grafike, a kao tehnika omogućuje pretvaranje matematičkih prikaza u trodimenzionalni objekt. Zadnjih je godina  sve  češće  korištenje  3D  modela  za  3D  printanje kojim  se  dobiva  fizički  proizvod  u  relativno  kratkom  vremenu.  Ta  je grana  još  uvijek  prilično  mlada  i  proći  će  još  neko  vrijeme prije  nego što uđe  u svakidašnju upotrebu. – poručuju organizatori.

Stoga Studentski digitalni hub donosi četiri radionice iz svijeta 3D modeliranja i 3D printanja:

  • 9. prosinca s početkom u 16:00 h, Bojan Čabradi iz tvrtke BeeFactor8.eu na temu Vizualizirajte ideju u 3D uz Fusion 360, 1. dio
  • 10. prosinca s početkom u 16:00 h, Bojan Čabradi iz tvrtke BeeFactor8.eu na temu Vizualizirajte ideju u 3D uz Fusion 360, 2. dio
  • 14. prosinca s početkom u 11:00 h, Nikola Blažević iz tvrtke 3DPrintaj – Mikrotvornica d.o.o. na temu Osnove za uspješno 3D printanje 1.dio
  • 15. prosinca s početkom u 11:00 h, Nikola Blažević iz tvrtke 3DPrintaj – Mikrotvornica d.o.o. na temu Osnove za uspješno 3D printanje 2.dio.

Sve edukacije održavaju se online preko Zoom platforme.

 

Svi polaznici koji prođu sve edukacije iz ovog područja dobit će potvrdu o sudjelovanju u vidu digitalno potpisane vjerodajnice sukladno EU Akcijskom planu za digitalno obrazovanje (2021–2027).

 

Prijave za navedene radionice mogu se pronaći poveznici ili na društvenim mrežama Studentskog poduzetničkog inkubatora.

 

Projekt Studentski digitalni HUB se sufinancira sredstvima Europskih snaga solidarnosti Europske unije, a provodi se kroz cijelu 2021. godinu.

FOTO: PIXABAY