LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Digitalni alati

Studentski digitalni HUB: Ovog mjeseca edukacije posvećene Officeu, Teamsu, OneDriveu...

Za studente i mlade u ožujku se organizira niz online edukacija o digitalnim alatima u učenju i virtualnoj suradnji. Sudjelovanje je besplatno.

Za studente i mlade u ožujku se organizira niz online edukacija o digitalnim alatima u učenju i virtualnoj suradnji. Sudjelovanje je besplatno.

Poduzetnički centar Split i Studentski poduzetnički inkubator Ekonomskog fakulteta u Splitu u sklopu projekta Studentski digitalni HUB, pripremili su novi set edukacija za studente i mlade. Njihova tema u ožujku su digitalni alati u učenju i virtualnoj suradnji.

Edukacija Virtualna suradnja i komunikacija – Office 365, 1. dio zakazana je za 10. ožujka u 17 sati. Gabrijela Vratarić, voditeljica prodaje u tvrtki CITUS d.o.o., dat će tom prilikom sudionicima pregled dostupnih aplikacija u paketu Office 365, prava korištenja za studente, aplikaciju OneDrive kao platformu za dijeljenje i pohranu podataka, MS Teams te ostale programe iz paketa.

12. ožujka u 18 sati održat će se edukacija Virtualna suradnja i komunikacija – Office 365, 2. dio. Studenti iz Studentskog poduzetničkog inkubatora održat će praktičan pregled i korištenje MS Teams platforme

Edukacija Rad na daljinu i digitalni alati, 1. dio planirana je 16. ožujka u 17 sati. Vodit će je Tamara Ilić iz coworkinga The Works, koja će dati pregled popularnih alata za suradnju i rad na daljinu.

Rad na daljinu i digitalni alati, 2. dio na rasporedu je 18. ožujka u 17 sati. Sudionici će se tada kroz rad u grupama okušati u praktičnim zadatcima.

Sve navedene edukacije održavaju se online, na platformi Zoom. Sudjelovanje je besplatno, a studenti i mladi dobit će potvrdu o sudjelovanju. 

Projekt Studentski digitalni HUB, podsjećaju organizatori, sufinanciran je sredstvima Europskih snaga solidarnosti Europske unije. Provodi se kroz cijelu 2021. godinu.
FOTO: UNSPLASH