LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Božićni ugođaj

„Studentski Advent” humanitarnog karaktera

Raznolike poslastice i kuhano vino ugrijat će vas u hladnoj zimskoj noći, a kulinarski užitak bit će jedan od aduta „Studentskog Adventa”.

Raznolike poslastice i kuhano vino ugrijat će vas u hladnoj zimskoj noći, a kulinarski užitak bit će jedan od aduta „Studentskog Adventa”.

Zima je stigla, a s njom i uzbudljivo iščekivanje Božića. Studentski zbor Pula i HRT Radio X-ica pripremili su nešto posebno za studente – humanitarni studentski advent, koji će se održati u petak, 15. prosinca.

Ova posebna manifestacija, nazvana Studentski Advent, donosi spoj zabave, glazbenog užitka i humanitarnog duha. Svi prihodi ostvareni tijekom događaja bit će donirani udruzi Naš san, njihov osmijeh u sklopu akcije Jedna za drugu, čime će svi zajedno pridonijeti boljem blagdanskom raspoloženju i onima kojima je najpotrebnije.
 


VEZANO: Humanitarni božićni sajam „Kolokviraj ljubav“



Glazba, hrana i dobra djela


Posjetitelji će moći uživati u glazbenom programu za koji su zaduženi talentirani studenti Muzičke akademije u Puli. Njihov repertoar obuhvatit će različite žanrove, prilagođavajući se širokom ukusu publike.

Raznolike poslastice i kuhano vino ugrijat će vas u hladnoj zimskoj noći, a kulinarski užitak bit će jedan od aduta Studentskog Adventa. U sklopu darivanja, postavljeno je božićno drvce, koje možete ukrasiti kuglicama s dobrim željama. Pridružite se ovoj simpatičnoj tradiciji i podijelite toplinu blagdana s drugima.

Ako želite biti dio ovog humanitarnog adventa u Puli, pridružite se 15. prosinca 2023. u 20 sati na Studentskom trgu (ispred Studentskog restorana).

 

FOTO: FOTO: STUDENTSKI.HR VIA CANVA, ILUSTRACIJA