LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Noćni izlazak

Studentska srijeda: najbolja mjesta za izlazak

Najbolja mjesta za nezaboravan studentski izlazak!

Najbolja mjesta za nezaboravan studentski izlazak!

Svakom studentu nakon ispitnih rokova i kraja prvog semestra treba odmor, ali i dobar noćni izlazak! Donosimo dugoočekivani odgovor na pitanje koje je student postavio na ReddituDi se pošteno naroljat da proslavimo sredinu tjedna? U nastavku saznajte koja su najbolja mjesta za (ne)zaboravan noćni izlazak u Zagrebu.
 


VEZANO: Student pratio avione slavnih osoba, a sad mu prijeti tužba!


 

 

1. Club Roko


Club Roko jedan je od poznatijih studentskih klubova, koji se nalazi u neposrednoj blizini Studentskog doma Stjepan Radić. Nerijetko u njemu nastupaju poznati gosti, a otvoren je srijedom, petkom i subotom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Club Roko (@club_roko)

 

2. Zags


Zags caffe jedan je od najboljih mjesta za zabavu studenata, a tamo je moguće izaći gotovo svaki dan. Naime, utorkom organiziraju takozvani studentski utorak, dok je tijekom ostalih dana moguće sudjelovati u karaokama, trash-partijima i mnogim drugim aktivnostima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Zags (@zags_caffe)

 

3. Rakhia bar


Rakhia bar u Tkalčićevoj odličan je način za nezaboravan provod i niske cijene. Tamo je najpoznatiji party ponedjeljkom, uz dobru glazbu i širok izbor rakije.
 

4. The Secret Club


The Secret Club jedan je od najpoznatijih noćnih klubova, koji se nalazi u samom centru Zagreba, a vikendom nudi odličnu glazbu i atmosferu.

   

5. Žiraffa


Žiraffa je već duže vrijeme omiljeno mjesto za druženje i izlaske mladih generacija, koji još danima nakon izlaska prepričavaju nezaboravne priče, a jednu od njih smo uhvatili na kameri.
 
 
FOTO: FOTO: CANVA, ILUSTRACIJA