Food science and Technologies
Studentica zagrebačke agronomije briljirala na međunarodnom natjecanju i osvojila 2. mjesto
Sarin rad ocijenilo je povjerenstvo sačinjeno od uglednih stručnjaka iz područja agronomije i prehrambene tehnologije, a mentorica joj je bila izv. prof. dr. sc. Kristina Kljak.
Sarin rad ocijenilo je povjerenstvo sačinjeno od uglednih stručnjaka iz područja agronomije i prehrambene tehnologije, a mentorica joj je bila izv. prof. dr. sc. Kristina Kljak.
Sara Kolar, studentica druge godine diplomskog studija Hranidba životinja i hrana, osvojila je drugo mjesto u kategoriji Food Science and Technologies na međunarodnom natjecanju znanstvenih radova studenata Black Sea Science 2023. Njezin rad Utjecaj različitih temperatura skladištenja i izloženosti svjetlu na stabilnost karotenoida u cvjetovima nevena (Tagetes erecta L.) dobio je visoku ocjenu ocjenjivačkog povjerenstva koje se sastojalo od 53 člana sa sveučilišta iz Europe i Azije.
Natjecanje je organiziralo sveučilište Odesa National University of Technology, Ukrajina, uz podršku udruženja ISEKI-Food Association (European Integrating Food Science and Engineering Knowledge into the Food Chain Association), a prijavljeno je ukupno 378 radova studenata sa 40 sveučilišta iz Europe i Azije u šest kategorija natjecanja.
Sarin rad ocijenilo je povjerenstvo sačinjeno od uglednih stručnjaka iz područja agronomije i prehrambene tehnologije, a mentorica joj je bila izv. prof. dr. sc. Kristina Kljak.
Natjecanje je organiziralo sveučilište Odesa National University of Technology, Ukrajina, uz podršku udruženja ISEKI-Food Association (European Integrating Food Science and Engineering Knowledge into the Food Chain Association), a prijavljeno je ukupno 378 radova studenata sa 40 sveučilišta iz Europe i Azije u šest kategorija natjecanja.
Sarin rad ocijenilo je povjerenstvo sačinjeno od uglednih stručnjaka iz područja agronomije i prehrambene tehnologije, a mentorica joj je bila izv. prof. dr. sc. Kristina Kljak.
OZNAKE:
FOTO:
UNSPLASH