LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
snimka nadzornih kamera

Studenti u akciji spašavanja: podigli automobil i spasili tri života

Svećenik Chris Crowder, koji je čuo vrištanje u trenutku nesreće, odmah je alarmirao prisutne, nakon čega je dvadesetak studenata hitno reagiralo.

Svećenik Chris Crowder, koji je čuo vrištanje u trenutku nesreće, odmah je alarmirao prisutne, nakon čega je dvadesetak studenata hitno reagiralo.

Hrabrost i brza reakcija skupine od dvadesetak studenata spasila je tri života. Studenti su u akciji spašavanja podigli automobil koji je pregazio ženu, njezinu trogodišnju kćer i dvogodišnjeg sina. Nesreća se dogodila na parkiralištu kršćanske akademije Layton u američkoj saveznoj državi Utah.

Svećenik Chris Crowder, koji je čuo vrištanje u trenutku nesreće, odmah je alarmirao prisutne, nakon čega je dvadesetak studenata hitno reagiralo. Na snimkama nadzornih kamera zabilježeno je kako su zajedničkim naporima podigli automobil pod kojim su bili zarobljeni majka i dvogodišnji sin, prenosi Novi list.
 


VEZANO: Tragedija na Sveučilištu Nevada u Las Vegasu: troje mrtvih u pucnjavi na kampusu



Događaj je zabilježen na nadzornim kamerama

 
 

Trogodišnja djevojčica uspjela se osloboditi prije dolaska studenata. Dominique Childress, koji je došao po svoju djecu, izvukao je majku i dječaka zarobljene ispod automobila. Opisao je dječakovu situaciju kao kritičnu, ističući da je njegovo lice bilo ljubičasto. Prema informacijama Sky Newsa, djeca su otpuštena iz bolnice bez ozbiljnijih ozljeda. Njihova majka je prošla kroz operaciju i oporavlja se.

Vozač automobila koji je izazvao nesreću tvrdi da je bio privremeno zaslijepljen sunčevom svjetlošću. U trenutku kad su studenti intervenirali, pokazali su se kao pravi heroji. Dominique Childress ih je nazvao „najvećim herojima koje je ikada vidio" te izrazio zahvalnost za hrabrost i brzu reakciju koja je spasila živote unesrećene majke i dvoje djece.

Na internetu je pokrenuta akcija prikupljanja novca za medicinske troškove majke, Bridgette Ponson, pokazujući solidarnost zajednice i podršku obitelji koja se suočava s posljedicama nesreće.

FOTO: FOTO: SCREENSHOT