LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentski centar Zagreb

Studenti s 1362 i više bodova ostvarili pravo na smještaj u zagrebačkim studentskim domovima

Objavljeni su rezultati SC-ovog natječaja za studentski smještaj za akademsku godinu 2018/2019, zajedno s informacijama o rezervaciji soba.

Objavljeni su rezultati SC-ovog natječaja za studentski smještaj za akademsku godinu 2018/2019, zajedno s informacijama o rezervaciji soba.

Zagrebački studentski centar danas je na mrežnim stranicama objavio rezultate natječaja za smještaj u studentskim domovima. Pravo na smještaj u akademskoj godini 2018/2019. dobili su svi studenti koji su skupili 1362 boda.

Prijavom u sustav AAI identitetom možete vidjeti način bodovanja dokumenata koje ste predali. Prijava je moguća klikom na poveznicu.

Uskoro kreće i online rezervacija soba, i to po sljedećem rasporedu:

  • rezervacije starih soba: 20. 8. (8:00) – 22. 8. (8:00)
  • ostale rezervacije, tj. odabir novih soba: 22. 8. (12:00) – 27.8. (8:00).

U sve se je studentske domove moguće useliti od 28. kolovoza 2018. Vremenski rok za useljenje u rezervirane sobe je do 10. rujna 2018, nakon toga se rezervacije brišu, a studenti se mogu useliti u neku od preostalih slobodnih soba. Važno je napomenuti da studenti nisu obvezni rezervirati mjesto online jer pravo na useljenje mogu ostvariti do 10. listopada 2018. useljenjem u slobodne, nerezervirane sobe.

Imajte na umu da su ovo privremeni rezultati te da najkasnije osam dana od dana objave rezultata imate pravo žalbe ako smatrate da vam bodovi nisu adekvatno dodijeljeni, a ista se dostavlja na adresu Studentski centar u Zagrebu, Povjerenstvo za prigovor, Savska cesta 25, 10 000 Zagreb.

Studenti koji su ostvarili pravo na smještaj u studentskom domu te iz zdravstvenih razloga trebaju jednokrevetne sobe, zamolbe za smještaj u njima trebaju dostaviti službi za školsku i adolescentsku medicinu Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Dr. Andrija Štampar do 27. kolovoza. Odredba se ne odnosi na studente s invaliditetom koji ostvaruju pravo na izravan smještaj.

Listu možete pogledati ovdje:

 
FOTO: STUDENTSKI.HR