LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Tribina u organizaciji udruge Pravnik

Studenti rasvjetljuju ovlasti i ograničenja policije: „Ne dajmo da nas privedu žedne preko vode!”

– Kako se ne biste nevini inkriminirali, dođite na našu tribinu i postanite stručnjaci za odnos sa službenim osobama. – poručuju organizatori.

– Kako se ne biste nevini inkriminirali, dođite na našu tribinu i postanite stručnjaci za odnos sa službenim osobama. – poručuju organizatori.

Studentska udruga Pravnik organizira tribinu na temu Policijski sat: ovlasti i ograničenja policije. Održat će se danas s početkom u 17 sati. 

Gostovat će predavači dr. sc. Željko Mršić, profesor visoke škole na Visokoj policijskoj školi, i Matija Magerl, mag. iur.
– Ne želite provoditi sate u policijskoj postaji? Želite znati koristiti se svojim građanskim pravima? Studenti prava, vrijeme je da naučimo komunicirati s policijom! U interakciji s policijom bitno je znati ovlasti koje pripadaju policijskim službenicima, no istovremeno pokazati poštovanje prema ljudima koji čine naš svijet sigurnim. Kako se ne biste nevini inkriminirali, dođite na našu tribinu i postanite stručnjaci za odnos sa službenim osobama. – poručuju organizatori.
Navode da će, između ostalog, biti riječi i o zaštiti prava na privatnost u odnosu prema policiji, efikasnosti sustava unutarnje kontrole u MUP-u te novim tendencijama u radu policije. 
– Ako razmišljate o odvjetničkoj karijeri, informirajte se o policijskom sustavu. Ne dajmo da nas privedu žedne preko vode! – dodaju iz udruge Pravnik.
Tribina će se održati na platformi Google Meet. Priključiti se mogu svi zainteresirani na poveznici
FOTO: PIXABAY