LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Interaktivno predavanje u KSET-u

Studenti psihologije raskrinkavaju mitove o psihičkim poremećajima

EFPSA vas poziva na interaktivno predavanje na kojem će studenti psihologije raskrinkati najčešće mitove o psihičkim poremećajima.

EFPSA vas poziva na interaktivno predavanje na kojem će studenti psihologije raskrinkati najčešće mitove o psihičkim poremećajima.

Što je zajedničko J. K. Rowling i Johnnyju Deppu? Imaju li sve serijske ubojice shizofreniju? Može li odlazak u teretanu ili igranje igrica postati psihički poremećaj? Ako vas zanimaju odgovori na ova i slična pitanja, dođite u petak, 19. siječnja u KSET. 

Europska federacija udruga studenata psihologije (EFPSA) pripremila je interaktivno predavanje na kojem će studenti psihologije raskrinkati najčešće mitove o psihičkim poremećajima. Njihov je cilj podići svijest o problemima mentalnoga zdravlja jer statistički podaci pokazuju kako se sve veći broj ljudi svakodnevno suočava s istima. Predavanje je namijenjeno svim zainteresiranima. 

Nakon predavanja održat će se kratki kviz o psihičkim poremećajima, a igrat će se u timovima od 3 do 5 članova. Ako nemate tim, ne brinite, organizatori će vas smjestiti u jedan od njih. Kviz će trajati 10 minuta.

Ovo interaktivno predavanje dio je EFPSA-ine kampanje Mind the Mind – to Combat the Stigma of Mental Disorders koja se već četiri godine uspješno održava u 27 europskih zemalja, uključujući Hrvatsku. Više o njoj možete pronaći na Facebook stranici, a o samom predavanju na Facebook događaju.

FOTO: PIXABAY