LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Koronavirus

Studenti i učenici moraju iseliti iz doma u Novom Zagrebu

Tijekom trajanja obustave nastave na fakultetima učenici i studenti neće moći boraviti u svojem smještaju u učeničkom domu u Novom Zagrebu.

Tijekom trajanja obustave nastave na fakultetima učenici i studenti neće moći boraviti u svojem smještaju u učeničkom domu u Novom Zagrebu.

Vlada Republike Hrvatske odlučila je kako se zbog situacije s koronavirusom od ponedjeljka, 16. ožujka 2020, obustavlja nastava na svim fakultetima u Hrvatskoj u trajanju od dva tjedna. Kako neslužbeno doznajemo, ova odluka uvelike će utjecati na studente i učenike koji su smješteni u učeničkom domu u Novom Zagrebu.

Studentica koja je ondje smještena otkriva nam da im je pristigla obavijest da dom moraju napustiti do ponedjeljka, 16. ožujka, u 9 sati. Učenici su to trebali učiniti do 13. ožujka do 22 sata. Navela je kako većina studenata ne razmišlja o poslu ili o čemu drugome, nego odlaze svojim kućama. Oni koji ipak ostaju, alternativni smještaj pronalaze kod svojih kolega.

Valja napomenuti i da s radom prestaje domska kuhinja, i to 14. ožujka u 14 sati.

Vezano: Prekida se nastava, ali menze u Zagrebu za sada rade; oglasili su se iz Ureda sanacijskog upravitelja


Rečeno im je da će se u svoje sobe moći vratiti kada Vlada donese odluku o nastavku redovne nastave na fakultetima. O točnom datumu povratka navodno će biti obaviješteni e-mailom
FOTO: PIXABAY.COM