LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Časopis Udruge „Futuri Magistri”

Studenti kreiraju novi broj „Foo2rame", prijave radova u tijeku

Do 20. lipnja zaprimaju se studentski radovi koji će biti objavljeni u novom broju časopisa „Foo2rama". Naglasak je stavljen na kritičko promišljanje o odgojno-obrazovnome sustavu.

Do 20. lipnja zaprimaju se studentski radovi koji će biti objavljeni u novom broju časopisa „Foo2rama". Naglasak je stavljen na kritičko promišljanje o odgojno-obrazovnome sustavu.

Pozivaju se svi studenti odgojnih i obrazovnih znanosti te srodnih studija na slanje autorskih radova, članaka, izvješća sa studentskih razmjena, prakse, primjera dobre prakse i sl., koji će se objaviti u drugome broju studentskoga časopisa Foo2rama. Pokrenula ga je Udruga studenata odgojnih i obrazovnih znanosti Futuri Magistri na Fakultetu za odgojne i obrazovne znanosti, dislociranome studiju u Slavonskome Brodu, a prvi broj nalazi se na poveznici.

Cilj je ovoga projekta, koji sufinancira Studentski zbor Sveučilišta J. J. Strossmayera u Osijeku, povezati studente učiteljskih, predškolskih i srodnih studija u kritičkome promišljanju o odgojno-obrazovnome sustavu, ujedno ih potaknuti na samostalno istraživanje i pisanje radova s područja odgoja i obrazovanja te srodnih znanosti. Time se nastoje unaprijediti visokoškolske djelatnosti studenata. Radovi koji se šalju ne smiju biti prethodno objavljeni niti upućeni u recenzentski postupak u kojoj drugoj publikaciji. 

Tehničke upute:

  • Font Times New Roman, veličina 12, prored 1,5
  • Navođenje u tekstu: (prezime godina: broj stranice), (prezime, prezime i prezime godina) ili (prezime i dr. godina: broj stranice)
  • Popis bibliografskih jedinica treba biti u skladu s Hrvatskim pravopisom Instituta za hrvatski jezik i jezikoslovlje
  • Na prvoj stranici rada u lijevome uglu potrebno je navesti ime i prezime autora/ice, naziv i adresu ustanove te adresu elektroničke pošte
  • Radovi se šalju na e-adresu foo2rama.fm@gmail.com.

Krajnji je rok za slanje radova 20. lipnja 2018. Obavijest o prihvaćanju teksta za objavljivanje bit će do 15. srpnja 2018.

FOTO: FLICKR