LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
10. Međunarodni studentski filmski festival

Studenti imaju priliku biti dio profesionalnog žirija na STIFF-u!

Kao dio tima možete steći iskustvo u organizaciji kulturnih sadržaja, radu na društvenim mrežama i odnosima s javnošću, dizajnu, prevođenju, dokumentiranju, hostanju, a možete postati i dio žirija.

Kao dio tima možete steći iskustvo u organizaciji kulturnih sadržaja, radu na društvenim mrežama i odnosima s javnošću, dizajnu, prevođenju, dokumentiranju, hostanju, a možete postati i dio žirija.

Ove godine održava se 10. Međunarodni studentski filmski festival, a STIFF vas poziva da postanete dio tima. Ako želite steći iskustvo u organizaciji kulturnih sadržaja, radu na društvenim mrežama i odnosima s javnošću, prevođenju, dizajnu, radu u kinu i galeriji ili dizajnu, ovo je odlična prilika. Osim toga, otvorene su prijave i za filmski žiri.
 

„Međunarodni studentski filmski festival (STIFF) prvi je hrvatski međunarodni festival posvećen isključivo studentskom i debitantskom filmu. Pokrenut 2014. godine u produkciji Filmaktiva i Studentskog kulturnog centra Sveučilišta u Rijeci, odvija se u riječkom Art-kinu.” – kaže STIFF.


Jubilarno deseto izdanje festivala održava se od 22. do 26. studenog 2023.
 

Budite dio profesionalnog žirija


Žiri radi u tri različita tima: za igrani, dokumentarni te animirani film. Svaki od timova sastoji se od tri člana, a uz etablirane filmske autore i autorice, mlade redatelje i redateljice, tu su i studenti.

Time studenti i studentice dobivaju mogućnost učenja od profesionalaca kao aktivnih članova žirija. Također se potiče suradnja, umrežavanje i razmjena ideja hrvatskih profesionalaca i mladih inozemnih autora.

Ako želite sudjelovati i steći korisna iskustva, možete se prijaviti preko online obrasca. Prijave su otvorene do 15. listopada 2023.

Prijave za žiri dostupne su na poveznici.

Prijave za sve ostale kategorije dostupne su na ovoj poveznici.

FOTO: STUDENTSKI.HR VIA CANVA, ILUSTRACIJA