LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Posao nakon fakulteta

Studente ovog fakulteta očekuje siguran posao!

Fakultet koji studentima nudi mnoge mogućnosti zapošljavanja.

Fakultet koji studentima nudi mnoge mogućnosti zapošljavanja.

Upis na fakultet ne garantira uvijek pronalazak željenog posla, što je danas jedan od većih problema. Međutim, studenti ovog fakulteta nakon završetka obrazovanja imat će gotovo osigurani posao u struci.
 


VEZANO: Ovdje potražite besplatno savjetovanje i psihološku pomoć u Zagrebu!



Završetak obnove

 

Nakon velikog potresa u ožujku 2020. godine, zgrada Fakulteta kemijskog inženjerstva i tehnologije Sveučilišta u Zagrebu pretrpjela je velika oštećenja te je u studenome, nakon dvije i pol godine preuređenja, u potpunosti moderno obnovljena i uređena, piše Univeristas portal.
 

Veliki interes studenata

 

Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije na prijediplomskom studiju studentima nudi smjerove Kemijsko inženjerstvo, Kemija i inženjerstvo materijala, Ekoinženjerstvo i Primijenjena kemija. Svake su godine gotovo sva mjesta popunjena već na prvom upisnom roku, što pokazuje veliki interes studenata za taj fakultet.
 

Zapošljavanje


Jedan od najtraženijih poslova u Hrvatskoj, ali i u svijetu općenito jest posao inženjera, a diploma s Fakulteta kemijskog inženjerstva i tehnologije cijeni se kod svih poslodavaca, što studentima omogućuje pronalazak dobrog posla u struci. Također, trenutno se provode velike proizvodne investicije u području kemije, a u budućnosti se očekuje i porast potrebe za kemijskim inženjerima.
FOTO: FOTO: STUDENTSKI.HR, ILUSTRACIJA VIA CANVA