LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Ne boji se ničega

Student koji je uhodio Taylor Swift ne boji se mogućih posljedica!

Student se ne boji nikakvih posljedica, a prijeti mu optužba za uhođenje i uznemiravanje.

Student se ne boji nikakvih posljedica, a prijeti mu optužba za uhođenje i uznemiravanje.

Nakon optužbe da je pratio avion popularne američke pjevačice Taylor Swift, a samim time je i konstantno uhodio, student Jack Sweeney smatra da takvi postupci neće imati nikakve negativne posljedice te da tim pjevačice neće poduzeti ništa protiv njega, piše Jutarnji list.
 

VEZANO: Najbolja studentica na godini prijavila se na specijalizaciju, a dobile je druge dvije upitne kandidatkinje


 

Opasan hobi


Prisjetimo se, Jack Sweeney je 21-godišnji student Sveučilišta u Floridi, koji je pomoću brojnih profila i korištenjem javno dostupnih informacija pratio korištenje privatnog aviona Taylor Swift, nakon čega su mu odvjetnici pjevačice pravno zaprijetili.
 

Mišljenje odvjetnika

 

Odvjetnica mlade pjevačice optužila je studenta za uhođenje i uznemiravanje, a preostali pravni tim upozorio ga je na moguće pravne posljedice, koje bi mogao snositi ukoliko ne prestane s uhođenjem.

Međutim, odvjetnik mladog studenta smatra da su tvrdnje o uhođenju netočne jer Sweeney svojim postupcima nije prijetio niti dovodio pjevačicu u opasnost. Ostali odvjetnici smatraju da bi student morao biti pažljiviji sa svojim takozvanim hobijem ako ne želi upasti u ogromne pravne troškove i bespotrebne probleme.

FOTO: STUDENTSKI.HR VIA CANVA, ILUSTRACIJA