LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Rođeni Dubrovčanin

Student fizioterapije u Ivanić-Gradu potpisao profesionalni rukometni ugovor, seli van Hrvatske

Profesionalni rukometaš i student fizioterapije u Ivanić-Gradu, Kajo Cikatić, potpisao je profesionalni ugovor s makdeonskim Pelisterom.

Profesionalni rukometaš i student fizioterapije u Ivanić-Gradu, Kajo Cikatić, potpisao je profesionalni ugovor s makdeonskim Pelisterom.

Kajo Cikatić, mladi student završne godine Veleučilišta u Ivanić-Gradu potpisao je profesionalni ugovor s makedonskom rukometnom momčadi Eurofarm Pelister. Cikatić je rođeni Dubrovčanin, bio je dio zagrebačkih i hrvatskih omladinskih kategorija, a sada će prvi put zaigrati izvan hrvatskih granica.
 

„RK Eurofarm Pelister obavještava javnost da je potpisao dvogodišnji ugovor s hrvatskim višebojcem Kajom Cikatićem. Ovaj 24-godišnji svestrani napadač, visok 197 centimetara i težak 107 kilograma dolazi iz hrvatskog prvoligaša Gorice“, napisali su iz tima na svom Facebook profilu.


Inače student je stručnog diplomskog studija Fizioterapije, a za Glas Slavonije je rekao kako je studiranje u Ivanić-Gradu za njega prekrasno životno i profesionalni iskustvo.

Uređuje se veleučilište i pokreće novi združeni studijski program u Ivanić-Gradu


 

„Studij ima inovativan pristup suvremenim terapeutskim postupcima. Radilišta na koja idemo od Poliklinike sv. Nedelja, preko Poliklinike Glavić, do KBC-a Zagreb (Odjel za fizioterapiju) pružaju nam mogućnost uvida u suvremeni terapeutski pristup pacijentu. Sve obaveze moramo zadovoljiti kroz fizičku prisutnost (nema online nastave) i koliko god je teško uistinu se kad govorimo o stručnosti i kompetencijama dobije jako puno“, dodao je.

 

Iz Studentskog centra Rijeka nestalo 10 rukometaša kadetske reprezentacije Burundija


IZVOR: FACEBOOK EUROFARM PELISTER
FOTO: FACEBOOK EUROFARM PELISTER