LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
SUPERPOTJERA

Student farmacije u Superpotjeri: znate li vi odgovore na pitanja koja nije znao?

Iako je u prvom krugu osvojio maksimalnih 2500 eura, 42 sekunde nisu bile dovoljne da student Nikola u završnici pobijedi četiri lovca.

Iako je u prvom krugu osvojio maksimalnih 2500 eura, 42 sekunde nisu bile dovoljne da student Nikola u završnici pobijedi četiri lovca.

Uskrsnu večer mnogi su popunili gledajući popularni HRT-ov kviz Superpotjeru. A da i mladi imaju puno znanja, pokazao je student farmacije Nikola Bišćan iz Donjeg Miholjca.

Nikola se na Uskrs sučelio s četirima lovcima: Krešimirom Sučevićem Međeralom, Deanom Kotigom, Mladenom Vukorepom i Svenom Marcelićem i to za iznos od dvadeset tisuća eura i uz 18 sekundi prednosti. Ipak, to mu, unatoč hrabroj igri, nije bilo dovoljno.

Iako je u prvom krugu osvojio maksimalnih 2500 eura, 42 sekunde nisu bile dovoljne da u završnici pobijedi četiri lovca. Evo pitanja koja su u brzopoteznoj igri stvorila problem Nikoli i nažalost, koštala ga velikog uskrsnog jackpota.


U kojem je istarskom gradu ekomuzej Kuća o batani?

Točan odgovor: Rovinj.


Koja je bitka bila pogubna jer Ludovik II. nije pričekao pojačanja?

Točan odgovor: Mohačka bitka.


Koja se biološka makromolekula spominje u podnaslovu knjige Tajna života?

Točan odgovor: DNA.


Koji glumac predvodi rock-grupu Dogstar?

Točan odgovor: Keanu Reeves.
 

„Pritisak je bio prevelik. Čestitam, odličan nastup. Moram priznati da sam malo navijala za vas”, poručila je Morana Zibar Nikoli.


Lovci su točno odgovorili na sva pitanja, a ostalo im je sedam ukupno sekundi. Nikoli svaka čast na odličnoj borbi.
FOTO: HRTI, SCREENSHOT