LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Filozofski fakultet u Zagrebu

Strikoman pomoću vatrogasnog vozila snimio milenijsku fotografiju za 150. obljetnicu FFZG-a

Prisutni su na glavnom parkiralištu fakulteta formirali obljetnički logotip koji se sastoji od brojke 150 i glagoljskog slova misliti.

Prisutni su na glavnom parkiralištu fakulteta formirali obljetnički logotip koji se sastoji od brojke 150 i glagoljskog slova misliti.

Filozofski fakultet u Zagrebu nedavno je obilježio 150. obljetnicu institucije okupivši studente i zaposlenike ispred zgrade fakulteta kako bi zabilježili važan trenutak zajeničkom fotografijom. Fotografiju je snimio fotograf Šime Strikoman iz visine podignut vatrogasnim vozilom, uhvativši u kadru zaposlenike i studente fakulteta u zajedničkom slavlju.

Prisutni su na glavnom parkiralištu fakulteta formirali obljetnički logotip koji se sastoji od brojke 150 i glagoljskog slova misliti, što predstavlja ne samo dugovječnost institucije, već i predanost intelektualnom razvoju i promišljanju.
 

„Posebno se zahvaljujemo Javnoj vatrogasnoj postrojbi Grada Zagreba na suradnji i podršci prilikom organizacije ovog događaja. Veliko hvala svima koji su sudjelovali i uveličali našu obljetnicu svojim prisustvom!”, objavljeno je na Facebook stranici Filozofskog fakulteta u Zagrebu.

 
FOTO: FILOZOFSKI FAKULTET SVEUČILIŠTA U ZAGREBU