LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Uznemiravanje na Savi

„Stoji ispred kioska i masturbira”: studentica upozorava na nepoznatog muškarca u blizini studentskog doma

Studentica upozorava druge djevojke na oprez.

Studentica upozorava druge djevojke na oprez.

Nakon što je prije par godina nepoznati čovjek vrebao studentice u dvorištu studentskog doma Ante Starčević te ih pratio i masturbirao, ista stvar se dogodila i kraj doma na Savi.

Naime, jedna studentica je u Facebook grupi Studentski dom Stjepan Radić - Sava objavila fotografije nepoznatog čovjeka i napisala čemu su ona i njezine prijateljice svjedočile. 

Nepoznati čovjek počeo ih je pratiti te masturbirao ispred kioska dok su čekale taksi. Objavu prenosimo u cijelosti.
- Sinoć oko 2 sata, dvije prijateljice i ja smo prolazile kroz Savu. Jedna od nas je primijetila nekog čovjeka oko 9.paviljona kako sam sjedi u mraku, koji je nakon što nas je vidio, krenuo hodati za nama sve do autobusne stanice. Kad smo došle na stanicu, troje ljudi koje je bilo tamo je sjelo u taksi i otišlo, dakle u idućim trenutcima smo bile same. Čekajući svoj taksi, jedna od nas je vidjela da taj isti čovjek stoji ispred kioska i masturbira. U tom trenutku smo ostale malo šokirane, te je prva pomisao bila snimiti ga kao nekakav dokaz. Obzirom da je stajao tek nekoliko metara od nas, shvatio je da smo ga vidjele te je ''otišao''. Nakon toga su na stanicu došle dvije cure, i nekoliko sekundi kasnije, vidjele smo ga opet. Stajao je iza kioska, misleći da ga ne vidimo te je samo nastavio. Uspjele smo ga snimiti, no ovaj put je brzo otišao u pravcu Save. Kasnije smo se oko 3 sata opet vratile na Savu, na klupice ispred paviljona, i vidjele ga samo kako žurno prolazi.

 
FOTO: STUDENTSKI.HR