LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Zanimljivi eksperimenti

Što nas razlikuje od banane – jedna je od tema ovogodišnje Noći istraživača

Posjetitelje očekuje niz interaktivnih radionica, igara, tema prilagođenih različitim uzrastima: od predškolske dobi do studenata i šire javnosti.

Posjetitelje očekuje niz interaktivnih radionica, igara, tema prilagođenih različitim uzrastima: od predškolske dobi do studenata i šire javnosti.

Ovogodišnja Noć istraživača održat će se u Puli, Rijeci, Zadru, Splitu i Dubrovniku u petak, 29. rujna, od 17 do 22 sata. Posjetitelji će imati priliku sudjelovati u besplatnom sadržaju – raznim eksperimentima, interaktivnim radionicama, igrama, edukativnim izložbama, predavanjima i brojnim drugim aktivnostima.

 

Provirimo zajedno u unutrašnjost čovjeka!, Kako uloviti kukca?, Što nas razlikuje od banane?, ”Klimatske promjene: More danas i za 50 godina.”, Kako znanost može biti zabavna?, Kako učiti STEM kroz igru?”, samo su neke od tema koje smo pripremili ove godine za vas. Teme su prilagođene različitim uzrastima, od predškolske dobi do studenata i široke javnosti tako da će se pronaći nešto za svakoga! – stoji na stranici Sveučilišta u Rijeci.


Lokacije

 

Split: Prokurative, Francuska alijansa, Pravni fakultet Sveučilišta u Splitu.

 

Rijeka: Exportdrvo.

 

Pula: Studentski trg i Fakultet ekonomije i turizma, Stanica 50.

 

Zadar: Sveučilište u Zadru – obnovljena zgrada stare Tehničke škole, Sveučilišta u Zadru – Pomorski simulator (Ul. Ruđera Boškovića 2), Riva ispred Sveučilišta u Zadru, Trg pet bunara, Trg Petra Zoranića, Poljana Šime Budinića, Pomorska škola Zadar, Kazalište lutaka Zadar.

 

Dubrovnik: Sveučilište u Dubrovniku, Ćire Carića 4.

 

Detaljan program događanja pronađite na poveznici.

FOTO: STUDENTSKI.HR VIA CANVA, ILUSTRACIJA