LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Posljednji poziv za prijavu za studiranje u Budimpešti

Stipendije za diplomske programe i doktorate na CEU

Central European University (CEU), smješten u Budimpešti, objavljuje natječaj za stipendije za diplomske programe i doktorate za ak. god. 2014./15.

Central European University (CEU), smješten u Budimpešti, objavljuje natječaj za stipendije za diplomske programe i doktorate za ak. god. 2014./15.

Central European University (CEU), sveučilište za diplomsko (Master) i poslijediplomsko (PhD) obrazovanje iz područja društvenih i humanističkih znanosti te zaštite okoliša i matematike, objavilo je poziv za prijavu za stipendije. Završni rok natječaja za upis i stipendije je 23. siječnja 2014. Za detaljnije informacije, možete se uputiti na stranicu Stipendije.info.

Smješten u Budimpešti, CEU već 20 godina izvodi međunarodno priznate studijske programe na engleskom jeziku i pruža financijsku potporu za studij većini upisanih studenata. Kroz razne oblike financijske potpore podupire većinu svojih studenata na diplomskoj razini studija. Također, gotovo 90% doktorskih kandidata ovog sveučilišta prima potpunu stipendiju za svoj studij. Potpune stipendije pokrivaju troškove programa, smještaja, zdravstvenog osiguranja te osiguravaju mjesečni džeparac za preostale životne troškove.

Na CEU-u studira više od 1400 studenata iz preko 100 zemalja svijeta, što studijsko iskustvo čini izrazito međunarodnim: od 2001. godine na CEU-u je studiralo više od 250 hrvatskih studenata.

Dodatne upite o CEU možete uputiti ovlaštenom predstavniku CEU-a za Hrvatsku, Institutu za razvoj obrazovanja, e-mail: sdobric@iro.hr.

FOTO: WIKIMEDIA