LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Prilika za studente

Stažiranjem na projektu „Berlin Global” do upoznavanja različitih kultura

Ako želite upoznati druge ljude, zemlje i kulture i zanima vas kulturna diplomacija, projekt „Berlin Global” nudi sjajnu priliku.

Ako želite upoznati druge ljude, zemlje i kulture i zanima vas kulturna diplomacija, projekt „Berlin Global” nudi sjajnu priliku.

Berlin Global Internship Project jest projekt u trajanju od tri godine čiji je glavni cilj omogućiti studentima angažiranje na polju kulturne diplomacije, a samim time promicanje vrijednosti kulturne diplomacije i multikulturalnosti diljem svijeta.

Kandidati moraju biti trenutno upisani studenti kojima je ovakvo stažiranje dio obveznog programa studiranja ili su sudionici ERASMUS+ programa, a pohađaju fakultete iz polja novinarstva i komunikacija, filma, fotografije ili vizualnih umjetnosti, umjetnosti i kulture, međunarodnih odnosa i politike, marketinga i odnosa sa javnošću, ekonomije i poduzetništva ili povijesti.

Kandidati također moraju dobro poznavati engleski jezik u govoru i pismu, imati pristup osobnom laptopu, biti fleksibilni, nezavisni u radu te dobro surađivati u skupini i imati razvijenu radnu etiku.

Stažiranje nije plaćeno i traje 2–3 mjeseca, a prijaviti se možete putem online obrasca koji možete pronaći ovdje. Sve dodatne informacije potražite na web-stranici projekta ili se obratite na info@berlinglobal.org.

FOTO: PIXABAY