LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Unapređivanje znanja i vještina

Stažirajte u Ujedinjenom Kraljevstvu; troškovi boravka pokriveni

Ako sanjate o školovanju i radu u Ujedinjenom Kraljevstvu, agencija ESPA nudi vam savršenu priliku – 4 različita programa pripravništva.

Ako sanjate o školovanju i radu u Ujedinjenom Kraljevstvu, agencija ESPA nudi vam savršenu priliku – 4 različita programa pripravništva.

Agencija ESPA smještena u gradu Bathu u Ujedinjenom Kraljevstvu nudi privlačna pripravništva u tvrtkama diljem Velike Britanije i Irske. Neplaćena su, no poslodavci plaćaju smještaj, režije i troškove putovanja na posao tijekom cjelokupna boravka kod njih. Minimalno vrijeme trajanja pripravništva jest šest mjeseci.

Prvo pripravništvo koje se nudi u području je razvoja proizvoda i 3D printanja koje započinje u kolovozu. Kandidat mora potpuno poznavati rad u SolidWorks softveru, upotrebu 3D printera te izvrsno poznavati engleski jezik u govoru i pismu. Poželjno je i da kandidat ima diplomu iz područja mehaničkog inženjerstva ili nekog srodnog usmjerenja te da je zainteresiran za dizajn i tehnologiju. Također, kandidati moraju biti sposobni raditi prema uputama, ali i na vlastitu inicijativu, biti proaktivni i kreativni te imati visok nivo entuzijazma, motivacije i posvećenosti. Tvrtka u kojoj će se pripravništvo odvijati smještena je u gradu Pontypool u južnom Walesu, a bavi se proizvodnjom kompozitnih materijala za automobilsku i aeronautičku industriju. Za svoj je rad nedavno osvojila i Kraljičinu nagradu za inovaciju. Sve dodatne informacije i način prijave možete pronaći ovdje.

Ako vas zanima mehanika, odnosno animatronika ili mehatronika, zanimat će vas pripravništvo u tvrtci u Cambridgeu. Njen je cilj razviti robotsku ruku kako bi automatizirali branje voća i povrća. Traže kandidate s diplomom mehaničkog ili elektroinženjerskog usmjerenja, razvijenih komunikacijskih vještina i vješte u timskom radu. Naravno, izvrsno poznavanje engleskog jezika je obvezno, a iskustvo i znanje u robotici ili mehatronici veoma je korisno. Sve dodatne informacije o ovom pripravništvo možete pronaći na poveznici.

Ako ste diplomirali biomedicinsko inženjerstvo, pripravništvo u tvrtci koja je smještena u gradu Cirencesteru u okrugu Gloucestershire stvoreno je za vas. Uz obvezno poznavanje engleskog jezika kandidat mora dobro surađivati u timu, imati izvrsnu radnu etiku te biti zainteresiran za razvoj proizvoda ili marketing. Znanje francuskog jezika je bonus. Dodatne informacije o ovom programu potražite ovdje.

Za sve one koje zanima evaluacija novih proizvoda, njihovih mogućnosti na tržištu te pronalaženje najboljih prilika za ulaganje na području visokotehnoloških inovacija, tvrtka iz Londona nudi savršenu priliku. Uz interes za visoku tehnologiju kandidat mora pohađati studij iz područja financija, menadžmenta, znanosti ili inženjerstva. Uz visoko razvijene pismene i oralne jezične vještine na engleskom jeziku, kandidat mora imati sposobnost preuzimanja inicijative i samostalnog rada na projektima. Potrebna je i visoka razina kompjuterske osposobljenosti, osobito poznavanje modeliranja u Excelu. Sve dodatne informacije dostupne su ovdje.

FOTO: PIXABAY.COM