LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Prijavi se i stekni vrijedna znanja i iskustva!

Start-Up udruga prima nove članove i volontere

Start-Up udruga raspisala je natječaj za uključivanje studenata u kreiranje i provedbu projekata, a svi zainteresirani mogu se prijaviti slanjem životopisa najkasnije do 5. listopada!                               

Start-Up udruga raspisala je natječaj za uključivanje studenata u kreiranje i provedbu projekata, a svi zainteresirani mogu se prijaviti slanjem životopisa najkasnije do 5. listopada!                               

Start-Up udruga raspisala je natječaj za uključivanje volontera u kreiranje i provedbu projekata udruge. Svi zainteresirani moći će se uključiti u realizaciju sadašnjih projekata udruge, osmisliti nove projekte ili sudjelovati u pisanju EU projekata.

Natječaj je jedinstvena prilika za uključivanje studenata u projekte Start-Up udruge, a raspisuje se početkom svake akademske godine Prijaviti se mogu studenti viših godina studija (druga, treća, četvrta i peta godina preddiplomskog i diplomskog studija) različitih usmjerenja poput ekonomije, informatike, tehničkih i humanističkih studija sa prosjekom ocjena iznad 3.0., a koji studiraju na bilo kojoj visokoj školi, Veleučilištu ili Sveučilištu na području RH.

Volontiranjem u udruzi studentima je omogućeno stjecanje praktičnih znanja (npr. financije, marketing, pisanje EU projekata, informatika, project management), mogućnost usavršavanja (sudjelovanje na različitim edukacijama te odlazak na nacionalne i međunarodne konferencije) i networking (upoznavanje i umrežavanje s poslodavcima i kolegama iz različitih struka).

Također, veliki broj ambicioznih i mladih pojedinaca, sudjelovanjem u projektima poput natjecanja Regional Case Study (RCS) te volontiranjem u kreiranju i provedbi projekata Start-Up udruge, zaposlen je između ostaloga u međunarodno uspješnim kompanijama poput Infobipa i Uniline-a.

Natječaj je objavljen i nalazi se na web stranicama Start-Up udruge. Svi kandidati trebaju poslati svoje životopise na e-mail adresu  start.up.udruga@gmail.com s naznakom „Prijava za volontiranje“ najkasnije do 5. listopada 2015. godine

Za dodatne informacije pratite web i facebook stranice Start-Up udruge te šaljite upite na e-mail: start.up.udruga@gmail.com.