LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Prijavi se i stekni vrijedna znanja i iskustva

START-UP udruga prima nove članove i volontere

Start-Up udruga iz Pule raspisala je natječaj za uključivanje studenata u kreiranje i provedbu projekata za 2015. godinu, a svi zainteresirani mogu se prijaviti slanjem životopisa najkasnije do 22. veljače.

Start-Up udruga iz Pule raspisala je natječaj za uključivanje studenata u kreiranje i provedbu projekata za 2015. godinu, a svi zainteresirani mogu se prijaviti slanjem životopisa najkasnije do 22. veljače.

START-UP udruga iz Pule raspisala je natječaj za uključivanje volontera u kreiranje i provedbu projekata Udruge.

Natječaj je objavljen na internetskim stranicama Start-Up udruge, a rok za prijavu je 22. veljače. Svi zainteresirani moći će se uključiti u realizaciju sadašnjih projekata udruge, osmisliti nove projekte ili sudjelovati u pisanju i provedbi EU projekata.

Natječaj je jedinstvena prilika za uključivanje studenata u projekte Start-Up udruge, a raspisuje se početkom svake godine Prijaviti se mogu studenti viših godina studija (druga, treća, četvrta i peta godina preddiplomskog i diplomskog studija) različitih usmjerenja, poput ekonomije, informatike, tehničkih i humanističkih studija, s prosjekom ocjena iznad 3.0, a koji studiraju na bilo kojem Sveučilištu na području RH.

Volontiranjem u Udruzi, studentima je omogućeno stjecanje praktičnih znanja, stjecanje novih znanja i vještina (financije, marketing, EU fondovi, informatika, project management i dr.), mogućnost usavršavanja (sudjelovanje na predavanjima, radionicama, seminarima, konferencijama) te networking (upoznavanje i umrežavanje s poslodavcima, javnim tijelima i kolegama iz različitih struka).

Također, veliki broj ambicioznih i mladih pojedinaca sudjelovanjem na nacionalnim natjecanjima u poslovnim slučajevima - Regional Case Study (RCS) i Istrian Tourism Competition (ITC) - te volontiranjem u kreiranju i provedbi projekata Start-Up udruge, lakše i brže pronalazi posao, između ostaloga u međunarodno uspješnim kompanijama poput Infobipa i Unilinea.

Svi kandidati trebaju poslati svoje životopise na e-mail adresu start.up.udruga@gmail.com, s naznakom Prijava za volontiranje, najkasnije do 22. veljače.

Za dodatne informacije pratite stranicu udruge, facebook stranice te šaljite upite na gore navedenu e-mail adresu.

FOTO: START-UP PULA