LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentski centar Split

Spuštanje rang-liste za smještaj u studentske domove

Splitski SC objavio je datum spuštanja rang-liste za smještaj u studentskim domovima, a prvi ispod crte imaju pravo i na rezervaciju.

Splitski SC objavio je datum spuštanja rang-liste za smještaj u studentskim domovima, a prvi ispod crte imaju pravo i na rezervaciju.

Studentski centar u Splitu najavio je spuštanje rang-liste za smještaj u studentske domove ovaj petak, 15. rujna u 8:00, tako da će studenti ispod crte imati priliku rezervirati smještaj preko aplikacije na poveznici, stoji na stranicama splitskog SC-a.

U Studentskom domu Hostel Spinut trenutno je slobodno još 75 kreveta, a u Studentskom domu Bruno Bušić ima ih upola manje, samo 33. 
 

Rezervacija

 

 Prvi ispod crte ima pravo prvi i rezervirati. Svako 10 minuta će se omogućiti sljedećoj osobi mogućnost rezervacije smještaja sve dok bude slobodnih kreveta, stoga pratite kada je vaš red za rezervaciju. Ako preskočite svoj red, mjesta vam se mogu popuniti. – stoji u objavi SC-a.


Nakon što ste odabrali sobu, u iduća 24 sata morate uplatiti 100 eura na račun Studentskog centra za potvrdu rezervacije. Također, morate ispuniti ovaj obrazac.

Odustajanjem od smještaja u studentskom domu imate pravo na subvenciju za smještaj kod privatnog stanodavca u iznosu od 60 eura. Ako želite prihvatiti subvenciju za privatni smještaj, ispunite ovaj obrazac.

Sve informacije o postupku rezervacije pogledajte ovdje.
 
FOTO: YOUTUBE SCREENSHOT