LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Udruga Alumni

Splitski studenti u 5. akciji dobrovoljnog darivanja krvi

Ovog utorka, 31. listopada, svi studenti i djelatnici splitskog Sveučilišta imat će priliku darovati krv i time nekome spasiti život.

Ovog utorka, 31. listopada, svi studenti i djelatnici splitskog Sveučilišta imat će priliku darovati krv i time nekome spasiti život.

Kada se udruže mladost i želja kako bi se pomoglo onima u nevolji, nastaju hvalevrijedni projekti. Tako je prije pet godina pokrenuta prva humanitarna akcija dobrovoljnog darivanja krvi u organizaciji ASUS-a, udruge alumnija Sveučilišta u Splitu.

Alumni udruga Sveučilišnog odjela za stručne studije, u suradnji s Hrvatskim crvenim križem, organizira jubilarnu akciju. Održat će se ovog utorka, 31. listopada, od 11 do 15 sati u učionici 106 Odjela za stručne studije na adresi Kopilica 5.

Pozivaju se svi studenti i djelatnici Sveučilišta u Splitu, članovi Udruge i sve ostale zdrave osobe od 18 do 65 godina da se odazovu i dođu u što većem broju. Tih nekoliko izdvojenih minuta zaista mogu spasiti život osobi u nevolji.

Uključenost u aktivnosti na Sveučilištu ne treba prestati dobivanjem diplome, a primjer su mladi diplomanti okupljeni oko spomenute udruge. Brojnim projektima privlače sve veći broj članova te vrijedi istaknuti kako ove godine održavaju prvi Dan otvorenih vrata, također u utorak. U vremenu od 11 do 18 sati bit će moguće poslušati savjete bivših studenata iz prve ruke, dobiti odgovore na brojne nedoumice koje su i oni prošli te predložiti nove projekte.

FOTO: PIXABAY