LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentski smještaj

Splitski SC objavio Natječaj za smještaj u studentskim domovima

Rok je za prijavu 3. kolovoza 2020. godine, a privremene rang-liste bit će objavljene do kraja kolovoza. Pravo sudjelovanja u natječaju ostvaruju svi redoviti studenti državljani Republike Hrvatske i državljani članica EU-a s prijavljenim boravkom u Republici Hrvatskoj.

Rok je za prijavu 3. kolovoza 2020. godine, a privremene rang-liste bit će objavljene do kraja kolovoza. Pravo sudjelovanja u natječaju ostvaruju svi redoviti studenti državljani Republike Hrvatske i državljani članica EU-a s prijavljenim boravkom u Republici Hrvatskoj.

Studentski centar Split objavio je Natječaj za smještaj studenata u studentske i učeničke domove za akademsku godinu 2020/2021. Pravo na smještaj u domu imaju svi redoviti studenti koji pohađaju preddiplomski sveučilišni studij, integrirani preddiplomski i diplomski sveučilišni studij, diplomski sveučilišni studij, kratki stručni studij, preddiplomski stručni studij i specijalistički diplomski stručni studij u statusu redovitog studenta na Sveučilištu u Splitu.

U tekstu Natječaja dostupne su detaljne informacije o studentu koji može ostvariti pravo na subvencionirani smještaj u studentskom domu, a dostupan je na poveznici. Nekoliko je stavki na koje morate obratiti pozornost, kao i dosadašnjih godina, a odnose se na popis potrebne prijavne dokumentacije. Popis dokumentacije dostupan je na ranije navedenoj poveznici te ga je nužno pozorno promotriti kako bi prijava na Natječaj bila uspješna. 

Svu dokumentaciju, obrasce za prijavu B1, B2, B3, B4 i B5, ovisno o godini studija, te tekst Natječaja i tekst Pravilnika MZO-a i sve ostale potrebne dokumente možete preuzeti u prilogu objave SC-a, odnosno ispod teksta u dokumentima za preuzimanje. Također, uz sve ostale dokumente i obrasce za preuzimanje nalazi se i link za prijavu preko A obrasca koji je obavezan, kao i svi ostali obrasci i dokumenti iz Natječaja. Nakon što se prijavite na A obrazac i potpišete A obrazac i Izjavu, tada treba popuniti o ovjeriti i B obrazac (ovisno o godini studija) te sve zajedno sa svom ostalom dokumentacijom poslati preporučenom poštom  s naznakom Dokumentacija za natječaj u studentski dom na sljedeću adresu:

Studentski centar Split
Cvite Fiskovića 3
Split 21 000

Troškove obrade Natječaja u iznosu od 40 kuna treba uplatiti u korist Studentskog centra Split kod OTP BANKE d.d. na žiroračun broj: HR2824070001100578815, POZIV NA BROJ – HR00  s naznakom: svrha uplate/opis plaćanja – troškovi obrade natječaja za prijavu za upis u studentski dom za akademsku 2020/21. g.

Prijave je potrebno poslati preporučenom poštom od 3. srpnja 2020 godine do 3. kolovoza 2020. godine do ponoći! Prijava online preko A obrasca traje do 3. kolovoza 2020. do 13 sati.

Rješavanje prijava obavit će se najkasnije do kraja druge polovine kolovoza 2020. godine, a privremeni rezultati bit će objavljeni krajem mjeseca kolovoza na web-stranici Studentskog centra Split, dok će konačni rezultati Natječaja biti objavljeni nakon rješavanja žalbi, a najkasnije u prvoj polovini mjeseca rujna 2020. Sve će biti objavljeno na web-stranici SC-a.

FOTO: PIXABAY