LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Predstavljanje fakulteta

Smotra Sveučilišta u Zagrebu održavat će se u virtualnom okruženju od 25. do 27. studenoga na podstranici Smotr@

Na virtualnoj Smotri Sveučilišta u Zagrebu ove se godine predstavljaju 34 sastavnice Sveučilišta u Zagrebu – 31 fakultet i tri umjetničke akademije.

Na virtualnoj Smotri Sveučilišta u Zagrebu ove se godine predstavljaju 34 sastavnice Sveučilišta u Zagrebu – 31 fakultet i tri umjetničke akademije.

Smotra Sveučilišta u Zagrebu, koja se već tradicionalno svake godine održava u mjesecu studenome kako bi maturanti i svi zainteresirani dobili sve informacije o uvjetima upisa i studiranja, i ove će se godine održati u digitalnom obliku.

Virtualna Smotra Sveučilišta u Zagrebu održavat će se od 25. do 27. do studenoga 2021. na podstranici Smotr@, koja se nalazi unutar postojeće mrežne stranice manifestacije. Smotru možete pratiti i na društvenim mrežama (Facebook, Instagram, Twitter, TikTok, Linkedln i YouTube).

Sveučilište u Zagrebu i ove godine organizira Smotru kako bi se učenici završnih razreda srednjih škola, studenti i svi zainteresirani informirali o studijskim programima i upisnim uvjetima, studentskom životu te o brojnim drugim pojedinostima koje su mladim ljudima važne prilikom odluke o upisu na fakultet.

Ovogodišnji je moto Smotre Klikni s faksom! Na virtualnoj Smotri Sveučilišta u Zagrebu ove se godine predstavljaju 34 sastavnice Sveučilišta u Zagrebu – 31 fakultet i tri umjetničke akademije. Program ovogodišnje Smotre izvodit će se u hibridnom obliku, u kombinaciji objave digitalnih sadržaja na digitalnim štandovima fakulteta i akademija (promotivni videozapisi, letci, brošure i drugi materijal u PDF ili drugim formatima koji omogućuju preuzimanje i pregled prilagođen mobilnim uređajima) i predstavljanja sastavnica Sveučilišta u Zagrebu i njihovih studijskih programa po područjima.

U dane održavanja virtualne Smotre, predstavljanja fakulteta i akademija emitirat će se online uz potporu Televizije Student. Svi sadržaji koje sastavnice pripremaju u okviru Smotre ostaju dostupni za sve zainteresirane i nakon 27. studenoga 2021. na mrežnoj stranici, na podstranici Smotr@.

Tako će ova mrežna stranica ostati središnje mjesto za informiranje maturanata, potencijalnih budućih studenata Sveučilišta u Zagrebu te svih zainteresiranih. Ideja je ovogodišnje Smotre učiniti sve informacije vezane uz upise i studiranje na Sveučilištu u Zagrebu stalno dostupnima kako bi svi zainteresirani imali mogućnost pristupiti svim digitalnim sadržajima o studiranju i upisima na Sveučilištu u Zagrebu u svakom trenutku. 

Virtualna Smotra Sveučilišta u Zagrebu službeno započinje u četvrtak 25. studenoga 2021. u 11 sati. Budućim studentima tada će se online obratiti ministar znanosti i obrazovanja prof. dr. sc. Radovan Fuchs i rektor Sveučilišta u Zagrebu prof. dr. sc. Damir Boras. Virtualno otvaranje Smotre bit će popraćeno glazbenim programom studenata Muzičke akademije Sveučilišta u Zagrebu.

Ovogodišnji su sponzori Smotre Sveučilišta u Zagrebu OTP banka, Studentski centar Varaždin i Studentski centar Zagreb.
FOTO: STUDENTSKI.HR