LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Pala bodovna granica

Smještaj u studentskim domovima u Zagrebu dostupan svima koji su se prijavili na natječaj

Studentski će centar u domove primati studente u skladu sa slobodnim kapacitetima, odnosno one koji se najprije jave.

Studentski će centar u domove primati studente u skladu sa slobodnim kapacitetima, odnosno one koji se najprije jave.

Po dobrom starom običaju, nekako početkom proljeća zagrebački studentski domovi otvore svoja vrata svim studentima koji su se prijavili na natječaj za smještaj. Ništa drugačije nije bilo ni ove godine; bodovna granica je, naime, u ponedjeljak pala na samo jedan bod, što znači da se useljavanje u zagrebačke studentske domove vrši po principu tko prvi – njegova djevojka.

Studentski centar Sveučilišta u Zagrebu na svojim je stranicama objavio da će se svi zainteresirani za smještaj moći od sutra prijaviti u Poslovnicu za smještaj studenata zagrebačkog SC-a. Studentski će centar u domove primati studente u skladu sa slobodnim kapacitetima, odnosno one koji se najprije jave.

Radno vrijeme Poslovnice za smještaj je od ponedjeljka do petka od 8 do 15 sati, a više informacija možete dobiti pozivom na brojeve 01 4593 570 i 01 4593 582 ili na adresi e-pošte poslovnica@sczg.hr. Ostvareni broj bodova u Natječaju za smještaj studenta u studentske domove za akademsku godinu 2017/2018. studenti mogu vidjeti na osobnom profilu.