LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Trikovi digitalnog marketinga

Smatraš da je karijera u marketingu baš za tebe? Na ovom predavanju ćeš uživati

Kako dospjeti do svačijeg obraza? Saznaj na predavanju prve studentske PR udruge!

Kako dospjeti do svačijeg obraza? Saznaj na predavanju prve studentske PR udruge!

PublikaR, prva studentska udruga za odnose s javnošću i društvene mreže, pripremila je još jedno predavanje, Od Adrie do L'Adrie – kako dospjeti do svačijeg obraza?, koje će se održati 27. travnja u A dvorani Fakulteta političkih znanosti, s početkom u 19 sati.

Ovoga puta svoje će znanje i iskustvo o digitalnom marketingu s publikom podijeliti brand-menadžerica tvrtke L'Adria Cosmetics, Adrijana Arambašić. Od analiziranja samih brojeva do stvaranja sadržaja, doprijeti do ciljane publike prava je znanost, koja zahtijeva sveobuhvatan skill set. Arambašić će otkriti sve trikove izgradnje brenda i privlačenja publike na društvenim mrežama.

Odnosi s javnošću i digitalni marketing područja su koja u današnje vrijeme jedno bez drugog ne mogu, a koja ekonomiju, umjetnost, psihologiju i još mnoge druge discipline povezuju u jedno. Nikolina Klarić, voditeljica udruge, komentirala je ideju projekta.

Ljudi često poistovjećuju odnose s javnošću s marketingom, brojni čak i ne znaju što je to PR i po čemu se razlikuje od marketinga i upravo zato smo odlučili organizirati ovo predavanje kako bi približili javnosti obje struke, ali i kako bi ih odvojili. – komentirala je Klarić.

Dobrodošli su svi zainteresirani, posebice mladi koji imaju želju naučiti više te se nastaviti razvijati u području digitalnog marketinga i PR-a.

Dodatne informacije dostupne su na Facebook i Instagram profilima, a prijave su dostupne preko linka.
 

FOTO: PUBLIKAR