LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Glazbeni hit

Sinoć sam pola menze pojeo: Poslušajte novi glazbeni studentski hit o menzi!

Student snimio kreativnu pjesmu o menzi, evo kako je to izgledalo.

Student snimio kreativnu pjesmu o menzi, evo kako je to izgledalo.

Mnogi poznati glazbeni izvođači inspiraciju za svoje glazbene hitove dobivaju na različitim mjestima, a zatim ih snimaju u svojim glazbenim studijima. Međutim, inspiraciju za ogroman glazbeni hit možete dobiti čak i u menzi, a pjesmu zatim snimiti u vlastitoj studentskoj sobi!
 


VEZANO:Studenti i droga: „Da sam malo manje anksiozna, bila bih na kokainu.”


 

Pjesma snimljena u studentskoj sobi


Naime, student Ivica Grbavac je inspiraciju za svoj prvi glazbeni hit pod imenom Sinoć Sam Pola Menze Pojeo dobio tijekom obroka u menzi. Pjesma je snimljena po uzoru na Bebekovu Sinoć sam pola kafane popio, a snimljena je u studentskoj sobi uz klavijaturu, mobitel i vokal studenta Ivice.


 

Inspiracija u menzi


Ivica Grbavac, autor pjesme, priča kako je inspiraciju za svoj glazbeni hit pronašao u menzi slušajući originalnu pjesmu Željka Bebeka. Također napominje kako su ga na snimanje pjesme naveli izuzetno dobar bečki odrezak u menzi i simpatičnost zaposlenica, a snimanje pjesme u studentskoj sobi smatra dosta izazovnim.
 

 ,,Inspiraciju za pjesmu pronašao sam u menzi dok su tete puštale originalnu pjesmu Željka Bebeka. Nekako mi je bilo simpatično čuti tu melodiju u studentskoj menzi. U trenutku inspiracije, sjetio sam se kako je bečki odrezak posljednjih dana izuzetno dobar, a tete su uvijek bile dobre prema meni. Snimanje u studentskoj sobi bilo je izazovno, s obzirom da sam koristio samo skromnu klavijaturu i mobitel kao mikrofon," ispričao je Ivica.

 

Brojni obožavatelji


Pjesma Sinoć Sam Pola Menze Pojeo na YouTubeu već broji preko 600 pregleda, a ljudi su oduševljeni novonastalim remek djelom. Komentatori ispod videa ostavljaju pozitivne dojmove: Umjetničko djelo prve klase!, Opisuje moj život!.

 

Tekst pjesme


Čovjek prosto pobrljavi,
kad se nađe u menzi.
Na oba oka oćoravi,
i subvenciju zaboravi.

Blagajna je stanje opsadno,
i nikad nije dosadno.
Teta je stvorenje čudljivo, čudljivo I uzbudljivo.

SINOĆ SAM, SINOĆ SAM,
POLA MENZE POJEO.
ZBOG BEČKOG, ZBOG BEČKOG,
NISAM OKA SKLOPIO.


 
FOTO: STUDENTSKI.HR VIA CANVA, ILUSTRACIJA