LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Pošaljite svoje fotografije i podijelite svoj hobi s drugima

Šibenik: Fotografijom do boljeg studentskog standarda

Uz to što ističe umjetnički talent studenata, izložba će imati i humanitarni karakter.

Uz to što ističe umjetnički talent studenata, izložba će imati i humanitarni karakter.

Početkom svibnja, studenti Veleučilišta u Šibeniku drugu godinu za redom organiziraju izložbu fotografija koja će se ovog puta održati na prvom katu Gradske knjižnice u Šibeniku.

Pravo sudjelovanja imaju svi sadašnji i budući studenti Veleučilišta bez obzira na to jesu li amateri ili profesionalni fotografi.

Također, fotografija može biti pejzažna, povijesna ili portret, digitalno obrađena ili s mobitela jer ovo nije natjecanje, nego prilika da se hobi podijeli s drugima i usput pomogne kolegama. Naime, uz isticanje umjetničkih talenata studenata VUŠ-a, ova izložba imat će i humanitarni karakter.

Uz dopuštenje studenata izlagača, određen broj fotografija bit će ponuđen na prodaju, a prihodi će u cijelosti biti uplaćeni u korist Zaklade za studente Veleučilišta u Šibeniku koja je u začetku.

Zaklada će novčano potpomagati studente čije je studiranje u opasnosti od prekida zbog nepredviđenih događaja, doprinosit će poboljšanju studentskog standarda te zastupati interese studenata. Osnivači Zaklade su Šibensko-kninska županija, Grad Šibenik i Veleučilište u Šibeniku, a očekuje se da će s radom započeti u iduća dva mjeseca.

Ako gajite sklonost i ljubav prema fotografiji, a uz to želite pokazati svoju altruističnost, javite se studentici Valentini Kunst na e-mail valentina.kunst93@ gmail.com do 30.04.2015. Za sad se uzima u obzir do 10 fotografija po prijavi, a ako nemate vlastite ispise fotografija, organizatori će se pobrinuti za to.

FOTO: SZVUS