LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Izvrstan uspjeh

Sestre Ereš osvojile titulu najboljih studentica

U susjednoj FBiH nagrađeno 74 studenata i studentica za izvrstan uspjeh ostvaren u prošloj akademskoj godini.

U susjednoj FBiH nagrađeno 74 studenata i studentica za izvrstan uspjeh ostvaren u prošloj akademskoj godini.

Nagrade za izvrstan uspjeh dobilo je čak 74 studenata i studentica iz Federacije Bosne i Hercegovine. Studentima je nagrade dodijelilo Federalno ministarstvo obrazovanja i znanosti za izvrstan uspjeh ostvaren u akademskoj 2022/2023. godini, piše Ljubuški portal.
 


VEZANO: Rekordne stipendije vrijedne do 5.000 eura godišnje podijeljene studentima diljem Hrvatske



U nominaciju su ušli fakulteti u sastavu javnih visokoškolskih ustanova u Federaciji BiH, Sveučilište u Sarajevu i Franjevačka teologija Sarajevo, sveučilišta u Tuzli, Zenici i Bihaću, te Sveučilište „Džemal Bijedić“ Mostar i Sveučilište u Mostaru.

Među nagrađenim studentima i sestre


Među nagrađenim studentima i studenticama nalaze se sestre Iva i Leonarda Ereš, iz Ljubuškog koje studiraju na Sveučilištu u Mostaru. Iva je šesta godina Medicinskog fakulteta, a Leonarda je četvrta godina Fakulteta zdravstvenih studija, smjer radiološka tehnologija.

Osim njih, nagrađeni su i drugi najbolji studenti završne godine I ciklusa studija, odnosno integriranih studija, koji su imali najbolji prosjek ocjena, od 10 ili blizu 10, odnosno 5 ili blizu 5, u prošloj akademskoj godini. 

Ministarstvo ovim putem želi nagraditi trud koji su pojedinci ostvarili i potaknuti ih da i dalje nastave tim putem.
FOTO: FACEBOOK/LEONARDA EREŠ