LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
SJEDNICA SENATA

Senat splitskog sveučilišta donio nekoliko novih odluka

Donosimo neke od odluka koje je donio Senat Sveučilišta u Splitu na posljednjoj sjednici.

Donosimo neke od odluka koje je donio Senat Sveučilišta u Splitu na posljednjoj sjednici.

Sjednica Senata Sveučilišta u Splitu održana je u četvrtak, 29. veljače 2024. godine. Jedna od važnijih odluka bila je odlučivanje o potvrdi izbora čelnika sastavnice izv. prof. dr. sc. Maje Krželj za pročelnicu Sveučilišnog odjela za studije mora. 
 

VEZANO: Vodič kroz najpoželjnije Erasmus destinacije: studiranje u Barceloni



Nadalje, donesena je odluka o potvrdi imenovanja izv. prof. dr. sc. Marija Bjeliša za voditelja sveučilišnog prijediplomskog studija Mediteranska poljoprivreda Sveučilišta u Splitu, piše Slobodna Dalmacija.
 

Upis studentata na doktorske studije


Na sjednici je Senat dao suglasnost za raspisivanje natječaja za upis studenata na doktorski studij Ekonomija i poslovna ekonomija u akademskoj godini 2023./2024. na Ekonomskom fakultetu u Splitu. Isto vrijedi i za upis na doktorski studij Klinička medicina utemeljena na dokazima u akademskoj godini 2024./2025. na Medicinskom fakultetu u Splitu.

Senat je također izdao potvrde za izbor nastavnika na znanstveno-nastavnim radnim mjestima za osam redovitih profesora/ica i jednu potvrdu za umjetničko-nastavno radno mjesto za redovitu profesoricu.
FOTO: CANVA, ILUSTRACIJA