LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Neki još nisu pokupili stvari

SC poziva studente da pokupe stvari koje su skladištene na Cvjetnom nakon potresa

Stvari koje ne budu preuzete do 16. srpnja 2021. bit će propisano zbrinute, upozoravaju iz Studentskog centra u Zagrebu.

Stvari koje ne budu preuzete do 16. srpnja 2021. bit će propisano zbrinute, upozoravaju iz Studentskog centra u Zagrebu.

Studentski centar u Zagrebu pozvao je studente koji još uvijek nisu pokupili svoje stvari, koje su nakon mobilizacije SD-a Cvjetno naselje u ožujku 2020. godine zapakirane i pohranjene, da to učine najkasnije do 16. srpnja.

Dosad nepreuzete stvari nalaze se skladištene u sklopu SN Cvjetno naselje, a oni koji planiraju doći po njih trebaju se najaviti upravi Doma na telefon 01 4590 853 ili 01 4590 852, odnosno na e-adresu sncvjetno@sczg.hr.
– Ukoliko se predmetne stvari ne preuzmu do navedenog datuma, iste će biti propisno zbrinute. – upozoravaju iz Studentskog centra.
Prisjetimo se, nakon potresa koji se dogodio u ožujku prošle godine, građani koji su ostali bez svojih domova bili su smješteni u Studentskom naselju Cvjetno naselje, pri čemu se dio studenata morao iseliti iz svojih soba, a dio njih nije ni bilo tada u domu zbog nastave na daljinu. Onima koji nisu mogli sami spakirati svoje stvari, iste su spakirali djelatnici SC-a i stavljali ih u crne vreće za smeće, što je na koncu izazvalo veliko nezadovoljstvo među studentima.

Dio studenata žalio se na gubitak stvari i neadekvatno skladištene vrijedne stvari, zbog čega su mogli ispuniti obrazac koji bi im osigurao određenu odštetu za potencijalno uništene i izgubljene stvari.
FOTO: STUDENTSKI.HR