LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
PRONAĐI SVOJ IKIGAI

Saznajte više o smislu života na zanimljivoj radionici za mlade u centru Zagreba

Upoznajte sebe i pronađite smisao u onome što radite i kako živite.

Upoznajte sebe i pronađite smisao u onome što radite i kako živite.

Kroz život se često osjećamo kao da nemamo prostora izraziti svoju kreativnost i uživati u životu, ponekad se zapitamo koji je uopće smisao života? Prvi korak prema razumijevanju takvih tema možete napraviti na radionici Usudite se brinuti o sebi uz Ikigai. 

Ikigai je japanska riječ koja dolazi od iki (živjeti) i gai (razum), simbolizira uživanje u životu  i smisao života. Stanovnici  japanskog otoka Okinawa vjeruju da tajna duljeg i ispunjenog života leži u pronalasku Ikigaija.

Postavljanjem pravih pitanja voditelj će potaknuti mlade ljude da promišljaju o svojim sposobnostima, pronađu svoj razlog i kreiraju vlastite putove. Uz potporu grupe kao i njih samih, sudionici će biti motivirani da razviju konkretne korake i akcije za postizanje te svrhe,  stoji na Instagram stranici Centra za mlade Zagreb.

Ova besplatna radionica će se održati u petak, 07. srpnja od 18:00 do 19:30 sati u prostoru Centra, ulica Frane Petrića 1/3. kat. Radionica se provodi u sklopu diseminacije Erasmus+ projekta "DARE TO SELF-CARE", a radionicu će voditi  suradnica Centra za mlade Zagreb i sudionik projekta (on će ukratko predstaviti vlastitio iskustvo na Erasmus+ projektu).

Prijavite se možete na poveznici.
FOTO: UNSPLASH