LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Obavijest SC-a Split

Saznajte sve o proceduri, rokovima i potrebnoj dokumentaciji za useljenje u splitske studentske domove

Ako ste ostvarili pravo na smještaj u nekom od splitskih studentskih domova, saznajte što je sve potrebno kako biste se uselili u vašu sobu.

Ako ste ostvarili pravo na smještaj u nekom od splitskih studentskih domova, saznajte što je sve potrebno kako biste se uselili u vašu sobu.

Svi studenti koji su prema konačnoj rang-listi ostvarili pravo na smještaj u neki od splitskih studentskih domova za ak. god. 2019/2020. moraju sa Studentskim centrom Split zaključiti Ugovor o smještaju i subvenciji. Ugovor mogu potpisati od 30. rujna do 4. listopada od 6 do 14 sati u Poslovnici za smještaj.

Prilikom potpisivanja Ugovora studenti moraju dostaviti i sljedeće dokumente:

  • indeks na uvid (ako su ga dobili)
  • osobnu iskaznicu na uvid
  • potvrdu fakulteta o statusu redovnog studenta i upisu u ak. god. 2019/2020.
  • dvije fotografije u boji, formata 3x3.5 cm
  • liječničku potvrdu o općoj zdravstvenoj sposobnosti, ne stariju od šest mjeseci, izdanu od školskog liječnika (studenti iz RH), a studenti koji dolaze iz drugih država trebaju donijeti cijepnu iskaznicu (cijepni status) te potvrdu svoga izabranog liječnika (potvrdu svoga izabranog liječnika i cijepnu iskaznicu (cijepni status)) moraju odnijeti nadležnom liječniku fakulteta koji upisuju te nakon toga tu novu potvrdu donijeti u Studentski centar prilikom useljavanja u dom
  • potvrdu o uplati stanarine za mjesec listopad 2019. godine koju se može uplatiti virmanom na žiro račun Studentskog centra Split kod OTP BANKE d.d. HR8324070001500328114, poziv na broj je OIB studenta, a opis plaćanja stanarina za mjesec listopad 2019.g. 

Studenti koji su ostvarili pravo na subvenciju-potporu, odnosno Dom Bruno Bušić moraju imati otvoren žiro- račun na svoje ime u nekoj od poslovnih banaka te ga dostaviti prilikom potpisivanja Ugovora.

FOTO: PIXABAY