LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Interaktivno predavanje u Stablu znanja

Saznajte osnovne i važne informacije o završnim i diplomskim radovima

U Studentskom centru održat će se predavanje na temu završnih i diplomskih radova. Saznajte sve što vas zanima u Stablu znanja, na prvom katu SC-a, 28. lipnja u 18h.

U Studentskom centru održat će se predavanje na temu završnih i diplomskih radova. Saznajte sve što vas zanima u Stablu znanja, na prvom katu SC-a, 28. lipnja u 18h.

U Studentskom centru u Zagrebu održat će se još jedno vrlo korisno predavanje namijenjeno studentima preddiplomskog, diplomskog i integriranog studija. Riječ je o interaktivnom predavanju na kojemu će biti riječ o osnovnim i bitnim informacijama vezanim uz diplomske i završne radove.

Svi prisutni dobit će informacije o vrsti i strukturi radova, pretragama, citiranju i navođenju literature te programskoj podršci i rješenjima. Ako još niste krenuli sa svojim završnim ili diplomskim radom, ako ste zapeli i ne znate kako dalje ili ne znate kako uopće krenuti, vjerujemo da će vam ovaj događaj biti od velike koristi, što potvrđuju i neki od sudionika prijašnih susreta.

– Dobili smo sve potrebne informacije o pisanju radova te odgovore na ključna pitanja. Svakako preporučujem. –

Jedan je od komentara, također pozitivan:

– Motiviranost predavača i poticanje komunikacije sudionika, dobro strukturirana prezentacija, dobri primjeri. –

Ako odlučite otići na ovo predavanje, koje se odvija 28. lipnja u 18h na prvom katu Studentskog centra, u Stablu znanja, nemojte ga preskočiti i otići na kavu jer smo sigurni da će vam pomoći u trenutnom pisanju završnog, odnosno diplomskog rada, kao i onima koje pisanje ovih radova tek čeka. Više informacija možete dobiti na Facebook događaju.

FOTO: STUDENTSKI.HR