LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Okrugli stol Srca

Saznajte koliko je neformalno obrazovanje zapravo važno za vašu karijeru!

Okrugli stol posvećen utjecaju neformalnog obrazovanja na digitalne vještine održat će se 7. ožujka u 11 sati u prostorijama Srca.

Okrugli stol posvećen utjecaju neformalnog obrazovanja na digitalne vještine održat će se 7. ožujka u 11 sati u prostorijama Srca.

Svaka dodatna crtica u životopisu dobro dođe, pogotovo ako ste student. Zbog toga svaka mlada osoba koja drži do svoje karijere mora dodatno ulagati u neformalno obrazovanje. Njegovu važnost prepoznaje i Sveučilišni računarski centar koji u to ime organizira okrugli stol pod nazivom Koliko otvoreno neformalno obrazovanje utječe na razvoj digitalnih vještina radnika i građana?

Događaj će se održati 7. ožujka, u 11 sati u prostorijama Srca, u sklopu međunarodnog Tjedna otvorenog obrazovanja. Na njemu će se predstaviti Nacionalna koalicija za digitalne vještine i radna mjesta, a nakon toga održat će se panel-rasprava o neformalnom obrazovanju i razvoju digitalnih vještina s obzirom na situaciju u Hrvatskoj.

Panelisti su dopredsjednik HUP-a (Udruge informatičke i komunikacijske djelatnosti) Hrvoje Josip Balen, pomoćnica ministrice Lidija Kralj, iz Ministarstva znanosti i obrazovanja, državni tajnik Središnjeg državnog ureda za razvoj digitalnoga društva Bernard Gršić, izvršna tajnica za socijalni dijalog i javne politike Ana Miličević Pezelj, iz Saveza samostalnih sindikata Hrvatske, načelnica sektora za tržište rada Irena Bačelić, iz Ministarstva rada i mirovinskoga sustava, pomoćnica ravnatelja za podršku obrazovanju Branka Vuk te CARNET, član podskupine Strateške skupine za jedinstveno digitalno tržište pri Glavnoj upravi EK za komunikacijske mreže, sadržaje i tehnologije.

 

FOTO: PIXABAY