LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
AIESEC i Klub mladih Split

Saznaj zašto je dobro otići na praksu, a prije toga zaigraj nagradnu igru

Cilj događaja jest upoznati studente s mogućnostima te beneficijama odlaska na praksu (kao što je rad na projektu u inozemstvu), a jedan sretnik ili sretnica dobit će i priliku za potpuno besplatnu praksu!

Cilj događaja jest upoznati studente s mogućnostima te beneficijama odlaska na praksu (kao što je rad na projektu u inozemstvu), a jedan sretnik ili sretnica dobit će i priliku za potpuno besplatnu praksu!

Međunarodna studentska organizacija AIESEC, u suradnji s Klubom mladih Split, organizira događaj pod nazivom „Međunarodna praksa - 1. izbor za bolju budućnost! ".  

Cilj događaja jest upoznati studente s mogućnostima te beneficijama odlaska na praksu kao što su: rad na projektu u inozemstvu, timski rad u multikulturalnom okruženju, učenje jezika te povećanje mogućnosti zaposlenja. Također, želi se ukazati na priliku za osobni razvoj te mogućnost utjecaja na okolinu koju su praktikanti ostvarili na projektima.

U današnje vrijeme mladi se jako često nalaze u situaciji da ne mogu pronaći posao jer nemaju dovoljno radnog iskustva. Međunarodna volonterska praksa omogućuje da se u idealnom okruženju uči i priprema, već sada, na sve ono što mlade očekuje nakon fakulteta.

Gosti su uspješni splitski poduzetnik Nenad Nizića, direktora hotela „Vestibul Palace", koji će prezentirati kako stečeno iskustvo kasnije primijeniti u poslu te praktikantica Franica Radić, studentica Ekonomskog fakulteta, koja će pokušati dočarati svoje iskustvo te doživljaj s međunarodne volonterske prakse. 

Osim toga, Klub mladih Split i AIESEC organiziraju i nagradnu igru, a oni koji žele sudjelovati moraju se fotografirati sa curama s AIESEC okvirom. Osoba s najviše lajkova na fotografiji osvaja besplatnu međunarodnu volontersku praksu već ovo ljeto. Osiguran je smještaj i hrana, a sve što ti trebaš financirati su putni troškovi.

Proglašenje pobjednika nagradne igre bit će objavljeno na eventu „Međunarodna praksa - 1. izbor za bolju budućnost“.  O detaljima nagradne igre te eventa možete saznati više na Facebook stranici AIESEC Split.

FOTO: AIESEC SPLIT