LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Važan sastanak

Sastanak Uprave SUM-a i Studentskog zbora

Rektor Sveučilišta u Mostaru sastao se s nekoliko aktualnih, ali i prethodnih predstavnika Studentskog zbora.

Rektor Sveučilišta u Mostaru sastao se s nekoliko aktualnih, ali i prethodnih predstavnika Studentskog zbora.

Otvorena komunikacija između Uprave i Studentskog zbora važan je za unaprjeđenje akademskog okruženja, ali i odabir najboljih odluka za studente.

 

Rektor Sveučilišta u Mostaru prof. dr. sc. Zoran Tomić održao je radni sastanak s novom v.d. predsjednicom Studentskoga zbora Anom Šego, trećim članom Senata iz reda studenata Ivanom Mucićem te bivšim predsjednikom Studentskoga zbora Božidarom Bartulovićem i bivšim zamjenikom predsjednika Tonijem Baraćem. – stoji na stranici SUM-a.


Rektor se zahvalio bivšem predsjedniku i zamjeniku Studentskog zbora za uspješnu suradnju tijekom protekle godine. Sa Sveučilišta ističu razumijevanje problema i izazova koji se nalaze pred studentima na njihovom putu do diplome, kao ključ za oblikovanje politika i praksi koje će im pružiti podršku na putu prema uspjehu.

Ovakav sastanak pruža dublji uvid u potrebe studenata te pomaže Upravi, ali i drugim relevantnim sudionicima nastavnog procesa da prilagode svoje buduće strategije sa studentskim potrebama.
 

Ovom suradnjom mogu se identificirati konkretne inicijative i rješenja koja će pozitivno utjecati na kvalitetu obrazovanja, pružajući studentima bolje uvjete za učenje, razvoj i uspjeh u njihovim studijskim područjima. Time se postavlja temelj za prosperitetno i obogaćeno studentsko iskustvo na Sveučilištu u Mostaru. – stoji u objavi Sveučilišta.

FOTO: SCREENSHOT/SUM INSTAGRAM