LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Regrutacija članova

S4S prima pojačanje u svoje portalske, radijske i marketinške redove

Učinite svoj studentski život aktivnijim i volontirajte na portalu udruge S4S, njezinom radiju ili u marketinškom timu. Pokažite svoj interes do 17. ožujka.

Učinite svoj studentski život aktivnijim i volontirajte na portalu udruge S4S, njezinom radiju ili u marketinškom timu. Pokažite svoj interes do 17. ožujka.

Udruga Studenti za studente Split od 2008. godine djeluje na području grada Splita kroz humanitarne projekte, portal i radijsku emisiju. Trenutno je u potrazi za novim studentima koji bi sudjelovali u radu nekog od postojećih timova. Regrutacija se provodi do 17. ožujka.

Cilj je Udruge i njezinih aktivnosti animirati studente na aktivniji studentski život te im kroz svoj rad pružiti mogućnost da poboljšaju postojeće i razviju nove vještine. Volonterskim radom članovi stječu nova znanja i iskustva koja su od velike pomoći pri zapošljavanju.

Ako želite sudjelovati u organizaciji brojnih projekata, razvijati svoje potencijale i naučiti raditi u timu, postanite dio ovog tima. Od vas se očekuju motiviranost, odgovornost i spremnost na timski rad, a za sve ostalo pobrinut će se ekipa S4S-a.

Udruga se sastoji od tri tima. Za S4S Portal možete pisati autorske članke, raditi izvještaje i intervjue, lektorirati i okušati se u novinarskim vodama. S4S Radio otkrit će vam sve pojedinosti funkcioniranja ovog medija, pružit će vam mogućnost vođenja emisije, montaže i terenskog istraživanja. S4S Marketing tim omogućava vam da pokažete svoju kreativnu stranu te da kroz aktivan rad na području društvenih mreža i Photoshopa usavršite svoj talent. Također je važno naglasiti da članovi svih timova zajedno djeluju na humanitarnim projektima.

Aktivirajte se i postanite dio ove ekipe. Prijaviti se možete tako da pošaljete svoje ime i prezime, naziv fakulteta i tima u kojem želite sudjelovati te kontakt broj na elektroničku adresu udruga.s4s.split@gmail.com.

FOTO: S4S