LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Prijave su otvorene

Riječko Sveučilište traži svoje predstavnike u YUFE Studentskom forumu

Studentski predstavnik u YUFE Studentskom forumu sudjelovat će u radnim skupinama YUFE saveza iz studentske perspektive.

Studentski predstavnik u YUFE Studentskom forumu sudjelovat će u radnim skupinama YUFE saveza iz studentske perspektive.

Sveučilište u Rijeci otvorilo je prijave za poziciju studentskog predstavnika u YUFE Studentskom forumu. Naime, Sveučilište u Rijeci dio je europske mreže sveučilišta YUFE (Young Universities for the Future of Europe), čiji je cilj stvoriti visoko obrazovanje usmjereno na studente.
 
Vezano: Riječko sveučilište punopravni član YUFE-a; imat će pristup brojnijim oblicima mobilnosti i studija!

Sukladno tomu, Sveučilište u Rijeci traži dvoje studenata koji bi predstavljali interese riječkog Sveučilišta i studenata te zajedno s ostalim članovima Foruma sudjelovali u radu YUFE saveza. 
– Dugoročni cilj YUFE mreže jest stvaranje Europskog sveučilišta YUFE koje će na europskoj razini zainteresiranim studentima pružati visoko obrazovanje. Važan dio YUFE mreže čini YUFE Studentski forum (YUFE Student Forum) koji ukupno broji 30 studenata, po troje sa svakog uključenog sveučilišta. Ovi studentski predstavnici ravnopravno sudjeluju u kreiranju programa i aktivnosti YUFE saveza od samih njegovih početaka. Primarna zadaća novoizabranih studentskih predstavnika bit će sudjelovanje u različitim radnim skupinama YUFE saveza te pružanje studentske perspektive na aktivnosti koje se trenutačno razvijaju.  – objašnjavaju sa Sveučilišta u Rijeci. 
Studenti Sveučilišta u Rijeci zainteresirani za poziciju predstavnika u YUFE Studentskom forumu trebaju poslati životopis i motivacijsko pismo na adresu aleksandar.susnjar@uniri.hr do 9. srpnja 2021., nakon čega će se održati razgovori s užim krugom kandidata. 

Više informacija dostupno je u obavijesti Sveučilišta.
FOTO: PIXABAY