LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentski smještaj

Riječki Studentski centar raspisao natječaj za smještaj u studentske domove

Natječaj za smještaj u studentskim i učeničkim domovima u Rijeci otvoren je od 1. srpnja do 24. srpnja, uz iznimku onima koji rokove imaju i nakon tog datuma, a privremeni rezultati objavit će se najkasnije 10. kolovoza.

Natječaj za smještaj u studentskim i učeničkim domovima u Rijeci otvoren je od 1. srpnja do 24. srpnja, uz iznimku onima koji rokove imaju i nakon tog datuma, a privremeni rezultati objavit će se najkasnije 10. kolovoza.

Studentski centar Sveučilišta u Rijeci raspisao je Natječaj za ostvarivanje prava redovitih studenata na subvencionirano stanovanje u objektima smještaja Studentskog centra Rijeka i slobodnim kapacitetima učeničkih domova u akademskoj godini 2020/2021.

Pravo na smještaj u domu imaju redoviti studenti koji pohađaju preddiplomski sveučilišni studij, integrirani preddiplomski i diplomski sveučilišni studij, diplomski sveučilišni studij, kratki stručni studij, preddiplomski stručni studij i specijalistički diplomski stručni studij u statusu redovitog studenta te studenti s invaliditetom koji pohađaju poslijediplomski sveučilišni studij na visokim učilištima u Republici Hrvatskoj, koji su ujedno i:

  • državljani Republike Hrvatske
  • državljani zemlje članice Europske unije s prijavljenim boravkom u Republici Hrvatskoj koji imaju odobren status stranaca na stalnom boravku u Republici Hrvatskoj
  • osobe sukladno Zakonu o međunarodnoj i privremenoj zaštiti.
Također, nužno je da svi koji imaju pravo na smještaj nemaju zasnovan radni odnos i/ili ne obavljaju samostalnu djelatnost obrta, slobodnog zanimanja i/ili poljoprivrede i šumarstva.

Tekst Natječaja, kao i popis potrebne dokumentacije, dostupan je na poveznici, a sve upite vezane uz Natječaj studenti mogu uputiti na e-mail adresu natjecaj@scri.hr ili na broj telefona: 099/492 5801 i 099/529 4403, i to radnim danima u vremenu 9-15 sati. Studentski centar prijavnu će dokumentaciju primati od 1. srpnja te ju se može dostaviti na sljedeću adresu:

STUDENTSKI CENTAR RIJEKA 
Radmile Matejčić 5, 51 000 RIJEKA 
s naznakom NATJEČAJ ZA SMJEŠTAJ 

Zbog epidemiološke situacije ove se godine dokumentacija predaje isključivo poštom, ne i osobno. Rok za prijavu na natječaj je od 1. srpnja 2020. godine do zaključno 24. srpnja 2020. godine. Međutim, za one čiji rokovi traju i nakon 24. srpnja stoji sljedeća napomena:

– Studenti koji imaju ispitne rokove isključivo nakon 24. srpnja 2020. godine mogu ovjerene obrasce (OBRAZAC B/ OBRAZAC C/ OBRAZAC D/ OBRAZAC E, ovisno o vrsti studija i godini koja se upisuje) i prijepise ocjena poslati skenirane isključivo e-mailom (i to s AAI@EduHr adrese) na adresu: natjecaj@scri.hr. najkasnije do 3. kolovoza. 

Rezultati, odnosno privremena rang-lista bit će objavljena na internetskoj stranici i oglasnoj ploči Studentskoga centra najkasnije do 10. kolovoza, a studenti imaju pravo u roku od osam dana podnijeti pisane prigovore Povjerenstvu za rješavanje prigovora Studentskog centra Rijeka. Konačna će ljestvica biti dostupna najkasnije 15 dana nakon isteka roka za podnošenje prigovora. Odluka o prihvaćanju ili odbijanju prigovora studenata bit će dostavljena poštom na adresu navedenu u prigovoru.

Detaljne informacije o prijavi na Natječaj i potrebnoj dokumentaciji možete pronaći u tekstu Natječaja i na stranici Studentskog centra u Rijeci.

FOTO: STUDENTSKI.HR