LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Rapisan natječaj za Rektorovu nagradu Sveučilišta Sjever

Raspisan natječaj Sveučilišta Sjever za dodjelu Rektorove nagrade najboljem studentskom radu ili projektu

Rektor Sveučilišta Sjever raspisuje natječaj za nagradu najboljem studentskom radu ili projektu u prošloj akademskoj godini.

Rektor Sveučilišta Sjever raspisuje natječaj za nagradu najboljem studentskom radu ili projektu u prošloj akademskoj godini.

Svi redovni i izvanredni studenti preddiplomskog i diplomskog studija Sveučilišta Sjever, a koji su u prošloj akademskoj godini imali status studenta, imaju se pravo prijaviti na Natječaj za Rektorovu nagradu.

Rad koji se prijavljuje na ovaj Natječaj može biti priznat i kao završni ili diplomski, a mora biti djelo maksimalno triju autora. Uz rad zasebno se dostavlja i mentorovo pisano mišljenje o njemu. Rad objavljen prošle akademske godine prijavljuje se u Tajništvo Sveučilišta zaključno sa 16. ožujkom 2020. 

Konačnu odluku o nagradi donosi rektor, a ona će biti objavljena na mrežnoj stranici i oglasnoj ploči Sveučilišta. Isti student može dobiti ovu nagradu samo jednom na istoj razini studija, a ona se sastoji od povelje i novčane nagrade koja se ravnomjerno raspoređuje ako je autora nekoliko. 

FOTO: PINTEREST