LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
„MLADI ZA MLADE – JAČANJE ZAJEDNICE MLADIH OSOBA U RIZIKU OD SOCIJALNE ISKLJUČENOSTI”

Radionica o osnovama domaćinstva koja te priprema za budućnost!

CERM organizira besplatnu radionicu osnova domaćinstva pod vodstvom Karoline Zelenike te mladima pruža prilike za učenje novih vještina.

CERM organizira besplatnu radionicu osnova domaćinstva pod vodstvom Karoline Zelenike te mladima pruža prilike za učenje novih vještina.

Znate da ste odrasli ili barem malo stariji kada radite nešto od sljedećeg: izmjenjujete recepte s prijateljima, veselite se kad otkrijete super sredstvo za čišćenje, sa zadovoljstvom slažete ormare, maštate o novom kućanskom aparatu, pratite uređenje interijera na Pinterestu ili jednostavno tjedno pospremanje stavite na to-do listu. Ukoliko ste se pronašli u ovim rečenicama imamo savršenu vijest za vas  CERM organizira besplatnu radionicu o osnovama domaćinstva!

Centar za razvoj mladih nastavlja s organizacijom aktivnosti u sklopu projekta MLADI ZA MLADE – jačanje zajednice mladih osoba u riziku od socijalne isključenosti. U trajanju od 36 mjeseci provode se radionice s populacijom mladih u nepovoljnom položaju. Jedan je od ciljeva projekta priprema mladih za samostalan život kako bi im uspješno vođenje kućanstva postala navika za bolji i ugodniji život.

Radionica će uvesti sudionike u osnovne elemente urednog i čistog doma, otkriti kako pravilnim održavanjem očuvati odjeću, a dobrom organizacijom isplanirati svakodnevne obroke. Također, sudionici će imati priliku isprobati svoje praktične vještine izradom jednostavnih, unikatnih ručnih radova od filc materijala te po povratku osvježiti svoj dom kombinacijom eteričnih mirisa koja im se najviše svidjela.

Voditeljica je radionice Karolina Zelenika, magistrica komunikologije te sociologije i komparativne književnosti. Kao obrazovna konzultantica radi u Algebri. Po prirodi je knjiški moljac pa puno vremena provodi u vlastitom domu. Iako si ponekad dopušta kreativni nered, tijekom vikenda rado uživa u čistom i ugodnom prostoru što smatra dijelom mentalne higijene i brige za sebe. Najviše se voli nagraditi novom posteljinom ili biljkom.

Radionica je u potpunosti besplatna te će se održati u utorak, 4. travnja u 16 h u prostorijama Centra za razvoj mladih (ulica Ivana Rendića 15, Zagreb). Predviđeno je vrijeme trajanja radionice sat vremena. Namijenjena je svim zainteresiranim pojedincima koji žele unaprijediti svoje vještine.

Rezervirajte svoje mjesto ispunjavanjem prijavnice ispod!



Članak je nastao u sklopu projekta MLADI ZA MLADE – jačanje zajednice mladih osoba u riziku od socijalne isključenosti, a za sadržaj je odgovoran isključivo Centar za razvoj mladih. Projekt provodi CERM u partnerstvu s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje, područnim uredom Sisak, te s udrugama Institut za stručno usavršavanje mladih, Ženska soba i Udrugom mladih Futurum Montis, a uz financijsku potporu Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike.