LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
ULOGA KOJA OLAKŠAVA STUDIJ

Pulsko sveučilište raspisalo natječaj za odabir studenata koji bi trebali pružati podršku studentima s invaliditetom

Traže se studenti za podršku studentima s invaliditetom. Radi se maksimalno 15 sati tjedno, a isplata honorara bit će preko studentskog ugovora.

Traže se studenti za podršku studentima s invaliditetom. Radi se maksimalno 15 sati tjedno, a isplata honorara bit će preko studentskog ugovora.

Sveučilište Jurja Dobrile u Puli je raspisalo javni poziv za odabir studenata – asistenata za podršku studentima s invaliditetom na Sveučilištu u akademskoj godini 2022./2023. 

Asistenti bi po odabiru trebali moći pružiti podršku pri kretanju (odlazak i dolazak na fakultet te kretanje po prostoru, rješavanje administrativnih procedura, nabavu literature, fotokopiranje) te pomoć u praćenju nastave, a sve u skladu s unaprijed definiranim potrebama studenata s invaliditetom.

Oblik podrške će se na koncu definirati za svaki studentski par kojeg čine student s invaliditetom i asistent. Po potrebi će asistenti također proći i edukaciju o načinu pružanja podrške.

Traže se, dakle, studenti koji bi se našli u toj ulozi. Radi se do maksimalno 15 sati tjedno, a isplata honorara bit će preko studentskog ugovora.

Prijava na natječaj treba sadržavati ispunjenu prijavnicu koja se može pronaći ovdje, a koju je po popunjavanju potrebno dostavit na adresu uredssi@unipu.hr.

Rok za podnošenje prijava je do 20. siječnja ove godine, a odabir studenata koji će biti odabrani kao asistenti vrši sam rektor Sveučilišta.
FOTO: STUDENTSKI.HR VIA CANVA