LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
PRIJAVE DO 10. PROSINCA

Prvi doktorski studij komunikologije u Hrvatskoj

Doktorski studij komunikologije zaprima prijave još nepunih tjedan dana. Nastava se održava u Zagrebu.

Doktorski studij komunikologije zaprima prijave još nepunih tjedan dana. Nastava se održava u Zagrebu.

Prvi interdisciplinarni sveučilišni studij komunikologije u Hrvatskoj upisuje drugu generaciju studenata. Nositelji programa ovog doktorskog studija su Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku i Sveučilište u Dubrovniku, a nastava se izvodi na Hrvatskom katoličkom sveučilištu u Zagrebu.

Studij pokriva područja društvenih znanosti, znanstvenog polja informacijskih i komunikacijskih znanosti, znanstvenih grana komunikologije, odnosa s javnošću i masovnih medijia. Program traje tri godine, a njegovim završetkom stječe se 180 ECTS bodova i akademski stupanj doktora znanosti. Također, studenti će steći kompetencije za samostalno znanstveno-istraživačko djelovanje u ovom području. Mogućnosti zapošljavanja nakon završetka ovog studija su visoke - polaznici će imati priliku za zaposlenje u znanstvenim i obrazovnim ustanovama, medijima, javnim i kulturnim institucijama, agencijama za odnose s javnošću, marketinškim kućama i privatnom sektoru.

Ukupna školarina doktorskog studija komunikologije iznosi 60 000 kuna (10 000 kuna po semestru). Predviđen je upis 12 polaznika koji moraju zadovoljiti formalne uvjete i proći razgovor pred Povjerenstvom vijeća Doktorske škole. Prijave se primaju do 10. prosinca 2013. godine

Dodatne informacije potražite na linku.