LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Najbolji predvalentinovski provod

Provedite Valentinovo u duhu putovanja: AIESEC Zagreb u organizaciji drugačijeg slavlja najromantičnijeg dana u godini

Inspirirani planiranjem putovanja, a potaknuti kucanjem Valentinova na vrata, AIESEC Zagreb ovoga petka organizira jedinstveni Travel Speed Dating!

Inspirirani planiranjem putovanja, a potaknuti kucanjem Valentinova na vrata, AIESEC Zagreb ovoga petka organizira jedinstveni Travel Speed Dating!

Travel Speed Dating naziv je događaja kojeg organizira AIESEC Zagreb u petak, 11. veljače, s početkom u 20 h na lokaciji SquareOne Coworking, Trg žrtava fašizma 1. Trajanje je predviđeno do 23 h, a ulaz se naplaćuje 20 kn uz piće dobrodošlice.

Na događaju će se sudionici susresti s istomišljenicima i ljudima željnih putovanja, a događaj neće proći ni bez malo romantičnog ugođaja. Uz princip speed dateanja,  na njemu ćete moći upoznati osobu s kojom ćete kliknuti i proširiti svoje vidike. 

Zainteresirani se mogu prijaviti na događaj putem poveznice, i pratiti više vijesti na Instagram profilu i Facebook stranici. Požurite jer je broj sudionika ograničen!

Organizatori događaja kažu kako su bili inspirirani planiranjem putovanja, a potaknuti kucanjem Valentinova na vrata, te su zato odlučili organizirati malo drugačije slavlje toga dana. Naglašavaju kako je događaj za sve, ljubitelje putovanja kojima nedostaje baš ona osoba s kojom će otići na neku egzotičnu lokaciju, one koji traže osobu s kojom će kliknuti u kratkih par minuta razgovora, te čak i one koji već imaju svoje bolje polovice ali žele pronaći nove prijatelje i suputnike u budućim putovanjima!

Udruga AIESEC Hrvatska ogranak je najveće studentske organizacije koja djeluje u 124 države a u Hrvatskoj postoji od 1953. godine. Djeluje kao najveća globalna mreža mladih, neprofitna i nevladina organizacija čiji je cilj potaknuti razvoj liderstva i drugih vještina ključnih za unapređenje mladih i time, poboljšanje svijeta. AIESEC je priznat od strane UN-a kao važna karika u lancu ostvarenja ciljeva održivog razvoja. Također, svojim je djelovanjem prepoznat kao platforma za stjecanje iskustava koja se cijene kod brojnih poslodavaca.
FOTO: UNSPLASH