LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Karijera u INA Grupi

Pronađite posao iz snova još lakše – dođite na Virtualni dan karijera INA Grupe

Ove godine imate priliku iz udobnosti svog doma pregledati otvorene pozicije u sklopu Virtualnog dana karijera Growww 15. travnja! Uključite se na događanje, izaberite posao po svojoj mjeri i pošaljite životopis kako biste i vi postali dio super tima!

Ove godine imate priliku iz udobnosti svog doma pregledati otvorene pozicije u sklopu Virtualnog dana karijera Growww 15. travnja! Uključite se na događanje, izaberite posao po svojoj mjeri i pošaljite životopis kako biste i vi postali dio super tima!

Pandemija je tijekom prošle godine zahvatila sva područja našeg života, a posebno je izazovno vama – mladim osobama koje su tek diplomirale te su u potrazi za poslom. Unatoč svemu s čim se kompanija morala suočiti prošle godine, INA nije zaboravila na mlade diplomante i diplomantice te je imala natječaj za 11. generaciju polaznika uspješnog pripravničkog Growww programa. Baš kao i prethodnih 10 godina, u listopadu 2020. dočekala je novu generaciju pripravnika. Pročitajte ovdje njihova iskustva na početku pripravničkog staža.

Odlična je vijest za vas da je natječaj za 12. generaciju upravo u tijeku, tako da će INA Grupa i ove godine ponovno primiti pripravnike koji će biti dio velike ekipe od 82 pripravnika MOL Grupe – odnosno najveće zajednice pripravnika u regiji! Zato ne propustite odličnu priliku i prijavite se na pripravnički program Growww na ina.hr/growww do 30. travnja.  

Dođite na Virtualni dan karijera 15. travnja i saznajte koje su otvorene pozicije 

Kako bi što bolje predstavila program Growww i mogućnosti razvoja u INA Grupi, kompanija organizira Virtualni dan karijera za diplomantice i diplomante 15. travnja. Svi zainteresirani mogu se prijaviti na ina.hr/growww do srijede, 14. travnja u ponoć i uključiti u online događanje te istražiti uzbudljive prilike koje im INA Grupa nudi. Bivši i sadašnji pripravnici, kao i direktori INA Grupe, opisat će svoje iskustvo s Growww programom i odgovoriti na sva vaša pitanja.
  • Ove godine imate priliku iz udobnosti svog doma pregledati otvorene pozicije u sklopu Virtualnog dana karijera Growww 15. travnja!
  • Uključite se na događanje, izaberite posao po svojoj mjeri i pošaljite životopis kako biste i vi postali dio super tima!
  • Prijave na: ina.hr/growww do srijede, 14. travnja u ponoć!

Zašto INA Grupa?

INA Grupa je godinama na vodećoj poziciji u Hrvatskoj u zapošljavanju mladih diplomanata, a Growww je nagrađen i kao najbolji program za studente u sklopu Croatia’s Best Employer Brand Awards 2019. Rad u INA Grupi je izvrsna prilika za upoznavanje naftne i plinske industrije te sudjelovanje u vrlo uzbudljivom razdoblju transformacije energetskog sektora. Inovativne i svježe ideje te raznolika i inkluzivna korporativna kultura kompanije savršena su formula koja omogućuje ispunjavanje zajedničkih ciljeva.
FOTO: INA